fbpx

– А мені Андрій розповідав, що ви раніше займалися розведенням кроликів. Тільки вона закінчила цю фразу, як мати Андрія почервоніла, стала просто яскраво-червоною, встала з-за столу і пішла на кухню. Та й батько заметушився, засмикався, схопився і пішов слідом за дружиною. Людмила з подивом поглянула на Андрія

Андрій і Людмила зустрічаються досить довго. І все йде до весілля. Якось Андрій сказав, що хоче нарешті познайомити Людмилу зі своїми батьками, бо налаштований він серйозно і хоче міцно пов’язати свою долю з нею. Людмила звичайно ж була не проти, Андрія вона теж щиро кохає.

І ось, призначений день, майбутні молодята вирушили до батьків у гості.

Батьки радо їх зустріли, посадили за стіл, сіли вечеряти. Розговорилися. Людмила вирішила підтримати бесіду з батьком Андрія і сказала:

– А мені Андрій розповідав, що ви раніше займалися розведенням кроликів.

Тільки вона закінчила цю фразу, як мати Андрія почервоніла, стала просто яскраво-червоною, встала з-за столу і пішла на кухню. Та й батько заметушився, засмикався, схопився і пішов слідом за дружиною. Людмила з подивом поглянула на Андрія. Через деякий час батьки повернулися з кухні, зіславшись на те, що мамі Андрія стало погано. Впродовж вечора відчувалася помітна напруга, розмова не клеїлася. Побувши ще трішки в гостях у батьків Андрій і Людмила почала збиратися до себе.

Вдома Людмила почала розпитувати у Андрія, що такого сталося за столом у батьків в гостях?

З’ясувалося, що по молодості батько Андрія мав коханку з села, яка і займалася розведенням кроликів. А Андрія він брав кілька раз з собою, коли тому було 4 роки. Мати Андрія звичайно ж дізналася про коханку, але вони все-таки помирилися і розлучатися не стали.

Ця історія звичайно давня, але ще болюча для їх сім’ї.

Андрій ділився з Людмилою своїми дитячими спогадами, але ніколи не розповідав, що у батька була коханка, йому було соромно про це розповідати.

Дівчина ж не знала всіх сімейних таємниць і ось така безглузда ситуація склалася.

І так невдало минуло перше знайомство Людмили з батьками її нареченого.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page