fbpx

А я не бачу зв’язку між ім’ям моєї доньки і любов’ю до мами, – стверджує Євгенія, – Ніколи не думала, що дійде до от такої ситуації, але є, як є. Можете посміятись, але ім’я моєї дитини, схоже, залишить мене без неньки

— Це неповага до своєї сім’ї. Ти проти проти родинної традиції підеш заради чоловіка? Звичайно, я ж тобі квартиру та машину не подарувала, як свати. Через це тобі чужі люди рідніші? — не заспокоюється жінка.

— Ми з Андрієм уже 5 років у шлюбі. Мама моя довго відмовляла мене від весілля. Вона взагалі вважає, що я вийшла заміж не по любові, тому що у чоловіка досить багаті батьки. Вони нам допомагають, а мамі це недовподоби, — бідкається дівчина.

Якщо свекри мають можливість допомагати, чому тоді не зробити цього? Та й невістку вони люблять, балують дорогими подарунками і ніколи не втручаються у життя молодої сім’ї.

— Євгенія — дуже хороша дівчина. Господиня прекрасна і поступлива. Сестра у неї славна, а ось мама… Сваха одразу, чомусь до нас ставлення негативне мала. Постійно щось перекручує, додумує, — пояснює свекруха Жені.

У молодої сім’ї поки один син. Його назвали Радомиром. Ім’я рідкісне і дуже гарне. Коли Євгенія почула його одразу вирішила, що так назве сина обов’язково. Ну а мама її вирішила, що то вона сина на честь батька свого чоловіка назвала. Євгенія ж доводити намагалась мамі, що ще до весілля зустрічаючись зі своїм чоловіком уподобала ім’я його батька. І що, навіть, якби син з’явився у шлюбі з іншим чоловіком, його б звали, так як звуть – Радомир.

А вчора з’явилась у неї донечка-сонечко. Прекрасна дівчинка яку мама вирішила назвати Владою.

— Лада, Ладуся, Ладонька, – пригортає немовлятко молода мама.

А от її мама місця собі не знаходить.

— Чому доньку не названо моїм ім’ям? Як сина, так на честь свата, а мама рідна і не достойна. Так? Назви доньку Валентиною, якщо маму любиш.

Євгенія маму любить, звісно, але зв’язку між ім’ям донечки і своєю любов’ю не бачить зовсім. Донечку хоче назвати ім’ям, яке уподобала, але й мама налаштована не на жарти.

І як же бути молодій матусі?

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page