fbpx

— Або я, або він! – безапеляційно заявив коханий вказуючи на кота, – Якщо кохаєш мене і хочеш заміж, то ось цього сірого кудись подінеш

— Або я, або він! – безапеляційно заявив коханий вказуючи на кота, – Якщо кохаєш мене і хочеш заміж, то ось цього сірого кудись подінеш.

Кілька років тому я переїхала від батьків в інше місто. Зараз знімаю двокімнатну квартиру з подругою. З дозволу господаря квартири і своєї сусідки, я завела кошеня. Взяла його зовсім маленьким, з вулиці – від дворової кішки. Спершу мені його було просто шкода, хотілося врятувати від холоду і голоду. Але поступово я до нього прикипіла. Він безпородний, сірий кіт, яких багато. Проте, повертаючись додому, я кожен раз знаю, що він мене там чекає, і від цього стає радісно … З ним не так нудно, і він надає орендованій кімнаті домашнього затишку.

Приблизно півроку тому я зустріла чоловіка. Він старший за мене, має власне житло і престижну роботу. Зізнатися чесно, це мої перші серйозні стосунки, і він набагато краще моїх колишніх хлопців. Нещодавно він познайомив мене зі своєю сім’єю і запропонував спробувати жити разом з перспективою створення сім’ї.

Я була рада такій пропозиції, адже куди приємніше жити з коханою людиною, а не з подругою, та й пора вже задуматися про заміжжя. Але подію затьмарив один факт – мій чоловік зізнався, що він з дитинства на дух не переносить кішок. Якщо раніше він намагався делікатно умовити мене віддати тварину в чужі руки, то після декількох котячих витівок сказав прямо: «Або я або він».

Що робити з цим – не знаю. З одного боку, нерозумно відмовлятися від особистого щастя, але і проміняти дорогу мені тваринку на чоловіка буде якось занадто. Що ж це за родина у нас така буде, якщо першим, що ми зробимо буде зрада.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

You cannot copy content of this page