fbpx

Але несподівано я стала помічати, що мій чоловік з особливої ​​ніжністю і захопленням дивиться на нашу куму. Я з нею познайомилася перед появою нашої дочки. Вона була доброю знайомою родини чоловіка. Кума, будучи веселою і енергійною дівчиною, увійшла в довіру до мене відразу, налагодивши згодом контакт і з нашою дитиною. Сімейні свята не обходяться без запрошених і родичів. Кума також бажаний гість у нашому домі

Вступаючи в шлюб шість років тому, я сподівалася побудувати довгий і щасливий союз. Поява дитини повинна була тільки зміцнити наші відносини і створити благополучну і повноцінну сім’ю.

Я завжди вважала себе мрією будь-якого чоловіка: приваблива, спокійна і терпляча, з хорошою освітою, вмію любити по-справжньому і добре готувати. Натомість особливо нічого не вимагала. Єдине бажання у мене було, щоб мене любили і поважали.

Два роки я займаюся вихованням нашої дочки, обходжу наш невеликий будинок і садом і трохи приділяю час саморозвитку і спорту. Чоловік турботливий, непогано заробляє у вільний час займається дитиною, не залишаючи мене без уваги.

Але несподівано я стала помічати, що мій чоловік з особливої ​​ніжністю і захопленням дивиться на нашу куму. Я з нею познайомилася перед появою нашої дочки. Вона була доброю знайомою родини чоловіка. Кума, будучи веселою і енергійною дівчиною, увійшла в довіру до мене відразу, налагодивши згодом контакт і з нашою дитиною. Сімейні свята не обходяться без запрошених і родичів. Кума також бажаний гість у нашому домі.

І якщо, на початку нашого знайомства, я не надавала особливого значення поглядам чоловіка, спрямованих на хресну нашої дочки, то зараз все змінилося. Посмішка, жести, довгі погляди і приховане захоплення – все це присутнє між ними. Я не можу помилятися. Любляча грамотна жінка не зможе не помітити таке.

Коли кума затримується у нас в гостях допізна, чоловік відвозить її додому. Які у них стосунки? Чим закінчується їх розставання? У ці хвилини я відчуваю образу, страх втратити чоловіка і боязнь обговорити з ним цю ситуацію. Пригадую наші вечори. Ми розповідали один одному цікаві історії, нашіптуючи один одному всякі ніжності. Ще півроку тому все було по-іншому.

В одну мить я змінилася, розчарувалася в чоловіку і стала дратівливою і безпорадною. Чим більше я спостерігаю за ними, тим більше розумію, що потрібно робити щось, міняти кардинально відносини. Ні, потрібно розірвати цей зв’язок. Поговорити з чоловіком та закінчити ці відносини раз і назавжди. Може  його батьків долучити. Адже це саме вони запропонували взяти її хрещеною, переконуючи, що вона чудова людина.

Я задаю собі питання, і сама на них відповідаю. Потрібно знати собі ціну. Адже я не заслужила такого ставлення. І в той же час я не хочу втратити свого чоловіка. Мені потрібно зберегти свою сім’ю, заради нашого майбутнього, заради щасливого майбутнього моєї дитини. Відчуваю, що наш шлюб висить на волосині. Як не дати йому зруйнуватися?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page