fbpx

Андрій відразу озвучив, якою має бути на його думку ідеальна жінка: насамперед вона зобов’язана добре готувати, тримати дім у чистоті, підтримувати чоловіка завжди і в усьому. Ідеальна жінка не повинна критикувати чоловіка, тільки хвалити

За півроку спільного життя з Андрієм Галя зрозуміла, що щось пішло не так. Не такого життя вона чекала з палко коханою людиною.

А так гарно все починалося.

Галина навчалася в інституті. Андрій працював у процвітаючій фірмі. Він був програмістом чи розробником інтерфейсів. Галя в цьому не дуже розумілася. Знала лише, що Андрій розумний та затребуваний фахівець.

Він так красиво залицявся: квіти, театр, спільний відпочинок, милі подарунки і ласкаві слова. На останньому курсі інституту, після довгих вмовлянь, Галина перебралася з гуртожитку до його однокімнатної квартири.

Каву в ліжко Андрій не приносив, вона й не чекала, не принцеса. Квіти та лагідні слова залишилися у минулому.

Натомість Андрій відразу озвучив, якою має бути на його думку ідеальна жінка: насамперед вона зобов’язана добре готувати, тримати дім у чистоті, підтримувати чоловіка завжди і в усьому. Ідеальна жінка не повинна критикувати чоловіка, тільки хвалити, це піднімає його самооцінку та служить стимулом у кар’єрному рості.

Галина запитала:

– А які обов’язки залишаються ідеальному чоловікові?

Андрій скромно промовчав у відповідь і швидко перевів розмову на іншу тему. Ще один момент. Андрій був схиблений на чистоті. Пилососити і протирати підлогу треба було щодня. Вікна мити по суботах, а меблі полірувати по п’ятницях. Всі дверні ручки обробляти вранці та ввечері.

Ванну після себе потрібно обов’язково почистити. Якось Галя забула це зробити, і в нього почалася справжнісінький шквал невдоволення. Жінка намагалася відповідати високим вимогам Андрія, але постійно потрапляла в халепу.

У неї просто не вистачало часу, заняття в університеті, дипломна робота вимагали багато сил та енергії. Вона не завжди встигала приготувати вечерю або пропилососити квартиру.

Андрій сердився, і з виглядом каторжника сам брався за пилосос, проклинаючи все на світі, через те, що він знову змушений займається не чоловічою справою. Йому б відпочити після напруженої роботи, але вдома безлад…

Галя намагалася заперечувати:

— Нічого страшного не станеться, якщо один вечір не пропилососити, пісок з нас ще не сиплеться, навколо ні порошинки.

Якось у них зламався кран на кухні. Андрій заявив, що для цього є спеціально навчені люди, та зателефонував за номером термінового виклику спеціаліста. Номери на всі випадки життя висіли у під’їзді.

— Я думала, що будь-якому чоловікові під силу полагодити кран. У мене батько та брат самі справляються, – сказала Галя.

— Я цього не навчений, це не моє. Я міський хлопець, а не із села, як твої родичі, – ображено відповів Андрій.

Кран полагодив слюсар. За 20 хвилин роботи він взяв тисячу гривень.

«Якщо всі будуть такими міськими програмістами, то хто робитиме брудну роботу?» — подумала Галя, але вголос нічого не сказала.

Наступного разу в них упала люстра зі стелі. Добре, що вдома нікого не було. Люстру купили нову, щоб закріпити її на стелі Андрій порадив викликати «чоловіка на годину».

Майстер Володимир виявився молодим, симпатичним та голодним. Галина нагодувала його борщем. Вони чудово поспіслкувалися. Через тиждень Галя викликала його відрегулювати розхлябані дверцята в кухонних шафках.

Після чергової догани за погано очищений кахель у ванній Галя зібрала речі і пішла від Андрія назад в гуртожиток. Вона так і залишилася для нього неідеальною жінкою.

За два місяці Галина вийшла заміж за Володимира. Зараз у них дружна сім’я, двоє дітей, затишний та налагоджений побут. Чоловік майстер на всі руки, вона прекрасна господиня, і все у них чудово!

Як живе Андрій Галя не знає, але до неї доходять чутки, що він так само в пошуку ідеальної жінки, і відпочиває від основної роботи з пилососом та ганчіркою, наводить блиск у квартирі.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page