fbpx

Астролог: дні підвищеної фінансової удачі в листопаді

Місячний календар розповість вам про те, як правильно вести справи, щоб розбагатіти.

Фінанси: удачні дні для витрат в листопаді

Щоб ніщо не відволікало вас від важливих справ, покупок та роботи, намагайтеся користуватися трьома надійними способами захисту від негативної енергії. Вона може виходити від людей, від місця, в якому ви перебуваєте, або через погані думки, які з’являтися всередині вас самих, сумнівів і страхів .

Читайте також: Як звичайний кухонний рушник може спровокувати харчове отрyєння

14, 15 листопада – дні натхнення

Водолій – креативний Знак Зодіаку. Перебуваючи в ньому, зростаючий Місяць підштовхує людей до експериментів. Якщо ваша робота пов’язана з мистецтвом, 14 та 15 число – найпозитивніші дні для вас за весь місяць. Варто спланувати справи таким чином, щоб в ці дні можна було зайнятися чимось незвичайним, змінити обстановку.

Фортуна вибере вашу сторону, якщо ви проявите наполегливість і працьовитість. Ще ці дні неймовірно сприятливі для покупки нового одягу, для вкладень в бізнес. Вкладайте гроші в особистий розвиток, жертвуйте деякі суми на благодійність і не забувайте про те, що потрібно витрачати з розумом.

21 листопада – день покупок

Телець і зростаючий Місяць – найкраще поєднання для покупок будь-якого типу і масштабу. Це прекрасний час для кредитування, надання грошей у борг, розплати зі старими боргами. Можна сміливо проводити обмін товарів, купувати речі, що були у вживанні. Продумані витрати будуть сприятливі.

В цей день оточуючі люди можуть повністю усвідомити і прийняти ваше головне достоїнство, так що не бійтеся демонструвати свої таланти і сильні сторони. 21 числа, згідно з місячним календарем, настане час показати все, на що ви здатні, дістати всі козирі з рукава. Цей день прекрасно підійде і для переговорів будь-якого рівня. Зробити правильне перше враження допоможе чесність. В роботі важливі будуть завзятість і цілеспрямованість.

28, 29 листопада – дні підвищеної удачі

Зростання Місяця у Леві в кінці місяця виявиться неймовірно позитивним для сфери фінансів. У ці дні зірки і Місяць обіцяють велику удачу всім людям, які ставлять роботу і грошові справи на перше місце. Можливі надходження грошових коштів, легке вирішення непростих ситуацій, зрушення в юридичних справах.

Астрологи кажуть, що 28 та 29 числа можна пробувати грати в лотерею, йти на обміркований ризик. Зрозуміло, все це добре в міру. Не потрібно піддаватися азарту. Незважаючи на те, що удача буде поруч, у всьому важлива поміркованість.

Якщо вам не щастить з грошима, можливо, причина невдач полягає у відсутності віри в себе або в ліні. Чорну смугу можна легко перетворити в білу за допомогою правильних думок.

Джерело

You cannot copy content of this page