fbpx

Астрологи назвали найневдаліші дні для різних знаків Зодіаку

Астрологи назвали найбільш невдалі дні для всіх знаків Зодіаку.

Астрологи кажуть, що навіть забобони про числа, що приносять везіння, або про нещасливі дні у представників одного й того ж знаку Зодіаку часто збігаються.

У кожної людини є свої дні, які вона вважає вдалими чи невдалими. Тому астрологи назвали найбільш невдалі дні для різних знаків Зодіаку, передає УНІАН.

Овен

Невдалий день більшості Овнів — це п’ятниця. Тому астрологи радять Овнам не планувати на п’ятничні вечори нічого важливого й грамотно будувати відпочинок. Він повинен відновлювати життєві сили перед вихідними й знижувати напругу, а не виснажувати Овнів ще більше.

Телець

У вівторок Тельці можуть надто войовничо реагувати на критику, в тому числі конструктивну, або іншим чином псувати стосунки з оточуючими.

Близнюки

Невдалі дні Близнюків — це понеділки. Особливо якщо Близнюки працюють за стандартним графіком і не дуже люблять свою роботу. Повернення до трудових буднів після вихідних — випробування не з легких, тому перший день тижня Близнюки активно не люблять.

Pак

Pаки часто відчувають занепад сил або нервове перенапруження під час пікових станів нічного світила — у повний місяць і молодик. У ці дні у Pаків все валиться з рук, а меланхолія та апатія стають їхніми вірними супутницями.

Лев

Часто від представників цього знаку в суботу потрібне самообмеження, якась аскеза, увага до високих сфер, тоді як Леви із задоволенням відпочили з друзями й навпаки, порушили парочку обіцянок, які дали собі раніше (наприклад, не переривати розпочату дієту).

Діва

Невдалі дні для Дів — це останні числа кожного місяця. Народжені під цим сузір’ям люди люблять планувати, розбивати всі завдання на підпункти (що дуже допомагає їм управляти часом і силами). Однак недороблені справи в кінці місяця часто вганяють Дів в тугу й фрустрацію.

Терези

Вівторки бувають невдалими для Терезів. У цей день вони гостріше сприймають критику і думки оточуючих, їх зачіпають чутки.

Скорпіон

Серед Скорпіонів чимало забобонних людей, які вкрай недолюблюють п’ятницю 13. Хоча далеко не завжди в цю дату з людьми неодмінно трапляються неприємності, а всі їхні починання обертаються провалом. Також Скорпіони не люблять 29 лютого.

Стрілець

Середа, день Меркурія, може приносити неприємні сюрпризи Стрільцям. Постійні розмови й переговори з колегами та партнерами, ссуперечки й розбіжності, які потрібно врегулювати, питання, на які потрібно негайно відповісти.

Козеріг

Четвер часто недолюблюють Козероги: це не кінець тижня, щоб зі спокійною душею готуватися відпочивати, але й не його початок, коли сил ще багато, і кожне починання несе успіхи й задоволення від досягнутого результату. Водолій Здавалося б, як може принести негатив неділя, вихідний день під егідою Сонця? Але Водолії в такий час відчувають наближення нового робочого тижня, відчувають страх перед майбутнім, хочуть впасти у сплячку або втекти від усіх у безстрокову відпустку.

Читайте також: 12 зодіакальних союзів, про які можна сказати, що вони укладені на небесах

Риби

Нерідко невдалими днями Риб стають п’ятниці. У цей час всі справи немов самі собою валяться з рук, помилок стає більше, і навіть спілкування з людьми перетворюється на непросте завдання.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page