fbpx

Аж ось занедужала свекруха, і  спеціалісти повідомили, що жінці потрібна цілодобова опіка. Чоловік одразу звільнився з престижної роботи, залишив мене одну в столиці і поїхав до матері в село доглядати за нею.  Вже майже рік маємо дивні “гостьові” відносини. Я живу тут і тягну його і своїх дітей, а він там біля матері. Бачимось чотири дні в місяць. Причому я їду зі столиці з усіма дітьми

Мені 42 роки, чоловікові 47, у обох діти від попередніх шлюбів, спільних дітей немає. Жили ми прекрасно. Аж ось занедужала свекруха, і  спеціалісти повідомили, що жінці потрібна цілодобова опіка. Чоловік одразу звільнився з престижної роботи, залишив мене одну в столиці і поїхав до матері в село доглядати за нею.

Вже майже рік маємо дивні “гостьові” відносини. Я живу тут і тягну його і своїх дітей, а він там біля матері. Бачимось чотири дні в місяць. Причому я їду зі столиці з усіма дітьми.

Останнім часом чоловік постійно кличе мене до себе, аби ми жили разом зі свекрухою. Я не уявляю, як це все буде … Квартира у мене під Києвом, працюю в столиці, виїхати в регіон до коханого чоловікова у свекрушин дім?

Не знаю, як бути … Мені подобається в столиці, а йому більше до душі будинок на землі, втомився, каже, від мегаполісу, але і жити на два міста неможливо.

Він прекрасна людина, я його дійсно кохаю. Як же бути в цій непростій ситуації? Варто залишити все, адже з коханим і в шалаші рай, чи не втрачати здорового глузду і все ж залишити все, як є а час покаже?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головне фото ілюстративне – pixabay.com.

You cannot copy content of this page