fbpx

Батьки хочуть весь спадок заповісти племіннику, бо я не така донька, яку вони хотіли

“Мені 34 роки, але досі я перебуваю під сильним впливом батьків, особливо батька. Він диктує мені, як жити, скільки дітей планувати, де працювати і так далі.

Ні, ви не думайте, я його не слухаю, принаймні не в усьому. Але якщо я можу відстояти особисте життя, то з роботою зовсім ніяк. Батько забороняє мені йти з моєї посади і взагалі міняти місце роботи. А я тут працюю дуже давно, всі можливості для росту, які були вже використала і відчуваю, що далі нічого немає, тільки вигоряння.

Але батько і чути не хоче про те, щоб я поміняла роботу. Щоразу він говорить, що я недолуга, що з усіх його друзів і родичів я єдина нічого в житті не домоглася. Хоча у мене хороша посада і висока зарплата.

Він весь час порівнює мене з братом, якого не стало 3 роки тому і який був дуже успішним. А зараз, коли брата немає, почалося порівняння з племінником. А нещодавно я взагалі дізналася, що батько збирається заповідати йому квартиру і мама теж з ним згодна.

Мені від них нічого не потрібно, я сама не бідую, але таке ставлення зрозуміти не можу. Не можу навіть припустити, чим я заслужила подібну поведінку”.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page