fbpx

Без видимих на те причин, мій чоловік почав економити на найнеобхіднішому. І се б нічого, але економить він на мені і дитині. Його витрати залишились на колишньому рівні, а наші проходять ретельну перевірку

Без видимих на те причин, мій чоловік почав економити на найнеобхіднішому. І се б нічого, але економить він на мені і дитині. Його витрати залишились на колишньому рівні, а наші проходять ретельну перевірку.

Ніколи не відчувала позитивних емоцій до чоловіків, які люблять на всьому економити. Якщо вам не вистачає, то просто почніть або заробляти більше, або скоротіть свої витрати. В іншому випадку, якщо ви не можете зробити ні те, ні інше, то, будь ласка, не заводьте сім’ю або відносини. Це ж обов’язково гарантує вам витрати.

 Заміж я вийшла за людину з хорошим достатком, який ніколи не ховав від мене гроші і навіть не думав економити. Вважаю це цілком нормальним, так як він доросла і самостійна особистість. Прекрасно усвідомлює, що робить. Ось уже вісімнадцять років ми разом у нас є дитина і все було добре аж до минулої осені.

Фірма мого чоловіка вклала величезні кошти у якийсь проект і опинилась майже на межі банкрутства. У нас почались досить відчутні фінансові проблеми. Однак не подумайте, що я відразу поставила на чоловікові хрест. Я поставилася до цього з розумінням. У всіх бувають злети і падіння.

І так сталося цього разу. Був не простий період, але після ми знову почали жити в достатку. Однак з чоловіком сталося щось дивне. Він почав економити. Не рахувати витрати, а саме економити і відмовлятись від найнеобхіднішого.

І найцікавіше тут те, що скорочувати витрати він почав, не свої, а мої і сина. Його витрати залишилися колишніми, а ми стали отримувати втричі менше на наші нагальні потреби. Основним аргументом є те, що ми з сином не працюємо, отже і не отримуємо нічого. Ну. я маю досить вагомі накопичення за ці роки, але чому це стосується дитини? Адже він не може працювати в такому віці. Та й єдине, що його зараз має цікавити – це навчання, а не робота. І коли я намагаюся донести до чоловіка цю думку, то він знову і знову починає свої мантри про те, що в його роки він вже працював нарівні з дорослими. Він може і так, але ж це в корені неправильно. Мій чоловік не мав змоги отримати професію, а наш син може і повинен. Чи наша дитина повинна йти на пари і потім ганьбитись десь підробляючи, аби придбати щось необхідне?

Намагалася поговорити з його матір’ю, але вона мене щиро не розуміє. Її життя ніколи не балувало, тому вона економить навіть маючи все необхідне. Я підозрюю, що отримані від сина гроші вона складає десь під подушкою, тому допомоги від неї я не отримала.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

You cannot copy content of this page