fbpx

Більше десяти років Даша вимолювала дитинку. А потім, без жодних пояснень і докорів сумління написала відмову. Через кілька років все ж пояснила свій вчинок. Краще б мовчала

Більше десяти років Даша вимолювала дитинку. А потім, без жодних пояснень і докорів сумління написала відмову. Через кілька років все ж пояснила свій вчинок. Краще б мовчала

Є у мене сестра, двоюрідна, Даша. Їй 40, за плечима 2 невдалі шлюби і відсутність дітей. Вона працює, живе на орендованій квартирі і, начебто, була цілком щаслива. Була. 6 років тому, мабуть, зрозумівши, що годинник почав тікати з подвоєною швидкістю, вона вирішила що їй потрібна дитина. На той момент чоловік, ідею підтримав, але лелека вперто не хотів прилетіти до їхньої домівки.

Через постійні непорозуміння в цьому питанні Даша з чоловіком розійшлись. Але Дашу це не зупинило, бажання мати дитину стало для неї сенсом життя. Аби від кого вона мати дитину не хотіла, тому випадкові зв’язки були відразу виключені. Чоловіки, які зав’язували з нею стосунки, чомусь одразу тікали, щойно дізнавались про її мрію. Тому вона звернулася до спеціалістів.

Але й тут її чекала невдача, жодна спроба не мала успіху. Кілька років тому Даша стала відвідувати церкви, молитися, їздити по святих місцях, не забуваючи при цьому знову і знову намагатися статити матір’ю. Грошей на це витратила чимало.

І ось, нарешті, вийшло! Про вдалу спробу вона розповіла всім і вся! Даша дуже переживала за себе і малюка, тому постійно знаходилась під наглядом спеціалістів. Вона переїхала жити до мами. Чекала дівчинку, купила все найкраще, готувалася до здійснення чуда.

Ось і довгоочікувана подія. Даша нарешті стала мамою, я дзвоню її привітати і запитати, коли буде виписка. Вона відповіла сухо, що виписуватися буде одна, без дочки. Я не стала її розпитувати, вирішила все дізнатися у тітки.

Та підтвердила, що дитину Даша залишає, вже написала відмову. Про причини не повідомили. Через тиждень Даша повернулася додому, продала всі речі і стала жити, так, ніби й нічого і не відбулось. Я все думала в чому ж причина ?! Ні, дівчинка була абсолютно здорова, так сказала тітка, житлові умови дозволяли їм жити втрьох, грошей теж вистачало, в чому тоді причина? Даша не відповідала.

Зараз сестра живе своїм життям, працює, знімає квартиру, зійшлася з якимось чоловіком, про дівчинку не говорить і одразу припиняє будь-які спроби розмови:

— Кажу раз, і більше не повторюватиму: у мене була мрія – я її здійснила. Пройшла все від першого і до останнього дня. Це класний життєвий досвід ось і все.

А десь там у будинку маляти “життєвий досвід” очікує своїх справжніх батьків.

Текст підготовлено – intermarium.news

Головна картинка – firestock.ru

You cannot copy content of this page