fbpx

Більше немає черг: Україна повністю позбулася ажіотажу навколо закордонних паспортів

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що Україна повністю позбулася ажіотажу навколо закордонних паспортів. Більше немає черг для отримання нового біометричного паспорту. Про це він написав у Facebook, передає 24 канал.

“Можу офіційно заявити, що затримок у видачі закордонних паспортів більше немає. Все тепер буденно: чіткі сроки – вчасно здав, вчасно отримав. Буденність. Ніякого екстриму”, – сказав Аваков.

Читайте також: Як без зайвих рухів оформити біометричний паспорт дитині в Україні

“Сьогодні затримка видачі документу може бути пояснена лише ідентифікацією і тільки в тому випадку, якщо людина отримала внутрішній паспорт в населеному пункті, який зараз окупований pocійсько-тepopистичними військами (Кpим і окремі райони Донецької та Луганської областей)”,– йдеться в дописі міністра внутрішніх справ.

Він зазначив, що вже від сьогодні інфраструктура Державної міграційної служби перевищують щоденну кількість документів, що оформлюються. “Тому ми готові до безвізу хоч із Канадою, хоч із США або з іншими країнами (їх лишається все менше і менше)”, – наголосив Аваков.

You cannot copy content of this page