fbpx

Брат вирішив познайомити мене зі своєю дівчиною. Пізніше я згадав, де її бачив: у себе вдома

Друг мого чоловіка, Олексій, розповів кумедну історію зі свого життя. Розповім від його особи.

Але, перш за все, введу Вас в курс справи. Старший брат Олексія розлучений зі своєю дружиною. Серйозних стосунків, після розставання, у нього довгий час не було. Все, якось, не виходило. А тут, він познайомився з однією дівчиною через соціальні мережі і вирішив познайомити її з Олексієм. Хотів дізнатися думку брата з приводу свого вибору.

Як все було, зі слів Олексія:

Подзвонив якось мені Сергій і напросився в гості, на чашку чаю зі своєю новою дівчиною. І попросив, щоб моя дружина спекла торт.

Я погодився без розмов. Вже дуже захотілося подивитися на дівчину, яку він вибрав після стількох років холостяцького життя. Думав що повинна бути достойна.

Я попросив дружину по-швидкому спекти торт і приготувати чай, так як через дві години вони вже мали бути у нас.

Дзвінок в двері не змусив себе чекати:

Сергій, як і говорив, прийшов разом зі своєю дівчиною. Не скажу, що красуня, але і не загалом непогана. Зійде. Мене не покидала думка, що я її десь бачив. Але ось, згадати, ніяк не міг.

Під час розмови, я дізнався, що її звати Олена. Але, на жаль, це не освіжило мою пам’ять.

Проте після того, як вона розповіла де працює, я відразу її згадав.

Вона співробітник Обл.газу і приходила до нас додому, з колегою, обслуговувати наш котел. На той момент у нас була незареєстрована плита. Вона взяла її на облік і стягнула з мене величезний штраф.

Пам’ятаю, ми навіть з нею посварилися тоді, але марно. Вона була в уніформі, тому я її відразу і не впізнав.

Я, звичайно, все розумію, це її робота і все таке. Але, настрій мені було неабияк зіпсовано. Я навіть мріяв, щоб вони скоріше пішли. Що стосується брата, я за нього тільки радий. Сподіваюся, він буде щасливий з цією дівчиною.

You cannot copy content of this page