fbpx

Чайові Офіціанту. Поясніть мені, за Що?

Чайові офіціанту. Поясніть мені, за що? Записав або запам’ятав замовлення, передав на кухню, приніс і все. Готує кухар, йому чайові не доходять? Чи як?

Ми з чоловіком залишаємо завжди 10% від замовлення, але це його примха. Я досі не розумію – за що?

Це ваша робота!

У мене дві групи дітей в дитсадку об’єднали в одну, у мене вийшло 45 дітей. А я одна, няня миє посуд без зупинки, вилки, ложки, тарілки, чашки, помнож на 45! І ніхто мені або няні чайових не роздавав! У мене була старша група і підготовча (випускна в школу). Коли групу випускали, коробка цукерок і пляшка винa. Усе! За весь рік! Треба сказати, що я працювала давно, не було ще моди обдаровувати золотом. А ми не їду приносили, а за дітьми дивилися і до школи готували. Це наша робота.

Я хоч yбuй не розумію за що офіціантам чайові? Чоловік залишає, каже, так прийнято. Але за що? Вихователям, вчителям, шахтарям, лiкарям не залишають чайові. А офіціантові так прийнято. Чому?

Тепер уявіть, забираєте з садка Колю, Олю. Жива? Здорова? Спасибі, нате вам 50 гривень, завтра знову прийдемо!

Або я кaшляю. Послухайте мої лeгені. Все в порядку! Спасибі, нате вам 100 гривень.

На касі в супермаркеті беремо здачу? Не залишаємо на чай касиру?

Кухар готує, офіціант тупо приносить. І наступного разу я повернуся сюди тому що було смачно, а не тому, що тут хороші офіціанти.

Читайте також: Одна родина завітала до ресторану. Офіціантка спершу вислухала замовлення дорослих, потім звернулася до семирічного хлопчика

Щороку у відпустку їдемо і обов’язково заїжджаємо в Яремче. Кухня шикарна! І саме через кухню я туди заїжджаю, а не тому, що мені офіціант посміхнувся. Кухарю чайові б дала, але офіціантові? Так само як і таксисту, за що? Повіз-привіз. За що чайові?

Цікава ваша думка …

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

Думка редакції проекту може не збігатися з думкою авторів розміщених на сайті матеріалів.

You cannot copy content of this page