fbpx

Через два роки після розлучення, прийшла до мене та сама подруга колишньої дружини. Почала просити у мене вибачення. Каже, що не може жити спокійно з таким гріхом за душею. Її сповідь була гіркою і несподіваною для мене. Але багато чого пояснила

Ми з дружиною розлучилися два роки тому. І тільки зараз я дізнався, про те хто насправді був винен у тому, що сталося з нами перед розлученням.

З Ларисою ми побралися після того, як я прийшов зі служби. Не знаю чи любив я її так, як любила її моя мама. Але в нашій долі мама зіграла головну роль. Вона постійно нахвалював її і навіть разом приїжджали до мене в частину.

Ми почали з Ларисою зустрічалися до  моєї служби. Але близьких стосунків у нас не було. Вона чекала на мене. Завжди писала листи. А після повернення, зі служби, ми зіграли пишне весілля.

Я працював в спеціальній службі, а дружина економістом. Жінка мені подарувала двох прекрасних донечок. І ось настали великі зміни у нашій сім’ї.

Дружина розрахувалася з роботи. Захотіла почати свій власний бізнес. Взяла в оренду кафе на трасі. І все почалося. Днювала і ночувала вона там.

Роботи в неї було дуже багато. Треба було найняти персонал. Розрахувати правильну та необхідну кількість продуктів харчування для відвідувачів.

Вона дуже втомлювалася. Але я, з самого початку, був проти цього бізнесу. Грошей нам вистачало. Я отримував гарну заробітну плату. Але вона мріяла про власне кафе. Відмовити було неможливо.

А потім, на фоні втоми, почалися постійні суперечки. Невдовзі справа дійшла до розлучення. Лариса хотіла більше вільного часу.

Одного разу, коли діти були у бабусі, до нас прийшла колишня подруга дружини. Жінка вільна та екстравагантна. Ми розговорились і якось усе так сталось, що вранці я прокинувся в обіймах подруги. На столі лежала записка дружини:

— Ти мене зрадив, я подаю на розлучення.

Я був дуже здивований. Як я міг докотитися до цього. Адже у мене і в думках цього не було. Так ми з дружиною розірвали стосунки. Дітям вона розповіла, що у мене інша. Старшій доньці було 14 років, а меншій -12 років. Так що вони зрозуміли, що до чого. Вони перестали зі мною спілкуватися. Вважали мене винним.

Та ось, через два роки після розлучення, прийшла до мене та сама подруга. І почала просити у мене вибачення. Каже, що не може жити спокійно. Тоді, прийшла вона не просто так, її попросила моя дружина. Вона мала кавалера і їй потрібне було розлучення спокійне і без ускладнень. Ну а подрузі я завжди подобався.

Ось так вона вийшла сухою із води. Та ще й перед дітьми хорошою залишилася. А я залишився один і діти зі мною не спілкуються.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка ілюстративна – pexels.

You cannot copy content of this page