fbpx

Через кілька днів я вже забула про те, що сталося. Згадала тільки коли той хлопець попросився до мене в друзі, і почав писати в соціальних мережах… З одного боку, це була дружня розмова, але з іншого – я розуміла, що інтерес брата чоловіка до мене викликаний тільки нашою з ним розмовою  на балконі

Ми з чоловіком недавно були запрошені на новосілля його брата. Він молодий хлопець, який нещодавно повернувся зі строкової служби. Батьки допомогли йому з купівлею квартири, і ось він у неї переїхав. Чесно кажучи, я розраховувала побачити на цій зустрічі його дівчину, але як виявилося, вони з нею недавно розлучилися.

З чоловіком ми живемо вже понад 4 роки, і, чесно кажучи, «іскра» в стосунках трохи згасла. Нас утримує поруч один з одним швидше почуття комфорту і спільні плани на життя, ніж кохання. Гострі почуття я до нього не відчуваю вже давно.

Під час застілля в честь новосілля, я випила і дозволила собі розслабитися – жартувала і підтримувала розмови на різні теми, танцювала. Увечері мій чоловік визвався провести додому знайомого, що хильнув зайвого, і ми з господарем квартири залишилися одні.

Спершу ми просто вийшли на балкон, розговорилися і спілкування якось само собою перейшло у “тепліший” формат. Я була веселенька, і просто жартувала – розслабилася і насолоджувалася увагою молодого, гарного хлопця, однак він сприйняв це серйозно. Мені здавалося, що брат чоловіка розуміє те, що між нами нічого не може бути – я взагалі проти стрибків у гречку, а тут мова йде ще й про родинні зв’язки. Він якось дивно поводився, але нічого зайвого собі в той вечір не дозволив. На щастя, незабаром повернувся чоловік, і цей юнак знову почав поводитись нормально. Ми продовжили веселитися і відпочивати, ближче до ранку поїхали на таксі додому.

Через кілька днів я вже забула про те, що сталося. Згадала тільки коли той хлопець попросився до мене в друзі, і почав писати в соціальних мережах… З одного боку, це була дружня розмова, але з іншого – я розуміла, що інтерес брата чоловіка до мене викликаний тільки нашою з ним розмовою  на балконі. Я постаралася спілкуватися з ним сухо, і він відстав.

Через деякий час на сімейному святі, він просто свердлив мене поглядом, намагався при першій-ліпшій можливості підловити мене одну… Я сказала братові чоловіка, що він не так все зрозумів, і що я просто жартувала, але він не повірив. Зараз він продовжує писати мені і підбивати клинки.

Чоловік, слава Богу, не помічає того, що відбувається під його носом, інакше братові було б не переливки, і мене, звісно, зробили б крайньою. Від всіх їх сімейних зборів я тепер відхрещуюсь, аби не зіткнутися з цим хлопцем знову. Сподіваюся, що незабаром він знайде собі дівчину або помириться з колишньою… Брат чоловіка недавно сказав, що «відкриє всім на мене очі», якщо не перестану його уникати. Він вважає, що я з ним граюсь.

Розумію, що сама винна в ситуації, що склалася, але не хочу, щоб через це мій шлюб рухнув. У чоловіка з братом дуже близькі стосунки, і я боюся, що він повірить йому, а не мені…

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page