fbpx

Через нашестя павуків зачинили чотири школи

У лондонському районі Ньюхем закрили для відвідування 4 школи. Влада змушена була відправити дітей на незаплановані канікули через нашестя павуків. Повідомляє Intermarium з посиланням на Газета.ua

Читайте також:Який домашній улюбленець підходить вам за знаком зодіаку0

Адміністрації 2 початкових і 2 середніх шкіл Лондона звернулись до батьків із проханням залишити своїх дітей удома, пише Daily Mail.

“Безпека та благополуччя учнів і співробітників – наш пріоритет. Я розумію, що це незручно для вас, але в інтересах вашої дитини залишатися вдома, а не в школі”, – написала у листі до батьків Шарлотта Робінсон, завуч однієї зі шкіл.

Працівники школи залучили до боротьби з нашестям членистоногих спеціальну компанію. Їм знадобиться близько 3 тижнів, щоб позбутися павуків, повідомили вчителі.

“Школу мого сина закрили, бо вона кишить павуками. Вранці у школі знайшли величезне гніздо. Тепер я перевіряю його портфель і шкільну форму”, – написав батько одного зі школярів.

Павуки виду False Widow – несправжня чорна вдова – найбільш отрyйні павукоподібні у Великобританії. Названі вони за фізичною схожістю з павуком Чорна вдова. Дорослі від укусу несправжньої вдови не помuрають. У них виникає сильний бiль, лuхоманка. Якщо ж такий павук вкусить маленьку дитину, то вона може помeрти.

“Я хочу повідомити всіх членів нашої спільноти, що нам дуже пощастило вчасно виявити павучі гнізда і почати прибирати яйця до того, як всі вони вилупились”, – сказала Сью Фергюсон, директор однієї зі шкіл.

You cannot copy content of this page