fbpx

Який домашній улюбленець підходить вам за знаком зодіаку

Перш за все, вибір вихованця залежить від того, до якої стихії належить ваш знак Зодіаку. Наприклад, повітряні знаки із задоволенням спілкуються з домашніми птахами, нерідко у них навіть собаки і кішки починають співати і видавати звуки, що віддалено нагадують людську мову. Але врахуйте: Близнюкам, Терезам і Водоліям не рекомендується заводити собак бійцівських порід.

Читайте також: Мені потрібні були лишень гроші. От і розігрувала шалено закохану. А тепер коханців по курортах шукаю

А ще діти Повітря з величезною любов’ю і розумінням ставляться до коней, причому коні їм відповідають тим же, розуміючи їх команди без слів і спеціальних рухів.

Вогнянним знакам, особливо Овнам, підходять сильні, навіть агрeсивні тварини, з якими вони, по-перше, можуть впоратися, а по-друге, здатні знайти спільну мову. Це не тільки бійцівські собаки, але бійцівські півні, всілякі дрібні хижаки – любителям екзотики не забороняється навіть завести крокодила. Стрільці прекрасно виховують мисливських собак і ловчих птахів.

Леви взагалі не люблять возитися з домашніми вихованцями, а якщо і заводять, то що-небудь незвичайне, екзотичне або престижне: собаку, якою можна похвалитися і вивести на конкурсну доріжку, слонову черепаху, величезного королівського пітона, горилу, а то і горностая, який нагадує про королівську велич (все-таки Лев – цар звірів!).

Представники водних знаків люблять рибок та іншу морську і річкову живність, прекрасно навчають дельфінів і китів. Своїми пристрастями різко відрізняються типові Скорпіони, які можуть в домашніх умовах тримати отруйних павуків, скорпіонів, змій, хоча іноді заводять кроликів.

Представники земних знаків люблять і розуміють сільськогосподарських тварин і птахів: биків, овець, корів, кіз, кролів, курей, гусей. Собак воліють – пастуших порід.

І ще, майте на увазі: якщо ви знаєте день народження свого вихованця, якому збираєтеся дати притулок, то без проблем визначте його характер. Наприклад, собака, яка народилася під знаком Діви, неодмінно виявиться чепуруном, кішка-близнюк виросте істотою вельми товариським, а папужка, яка  вилупилась з яйця в місяць Лева, постарається зайняти місце глави сім’ї.

Само собою, відносини між домашнім улюбленцем і господарями теж будуть складатися за законами Зодіаку: одні знаки з півслова розуміють один одного, інші вічно вoюють за першість. Так і ви або будете мирно жити зі своїм вихованцем, або ж – постійно з’ясовувати, хто з вас «головний кіт» в будинку або «вожак зграї».

Джерело

You cannot copy content of this page