fbpx

Чоловік купив дешеву “хрущовку” і перетворив її в шикарні апартаменти(фото)

Складно повірити що на цих фото одна і та ж квартира. але цей молодий чоловік дійсно майстер на всі руки!

Тільки подивіться на це неймовірне перевтілення!

Своїми секретами і нюансами в роботі він, власне, і вирішив поділитися з нами.

Квартира призначена для однієї людини (молодої людини). Тому планування було спроектоване мною виходячи з моїх звичок, способу життя, смаків і уподобань.

На все було заплановано 4 місяці. В принципі, через 4 місяці я і в’їхав, тільки ще 2-3 облаштовував і докуповував меблі.

Для збільшення простору було вирішено відкрити кухню і поєднати з залом, комору збільшити за рахунок витягнутої спальні і зробити гардероб (щоб позбутися раз і назавжди від шаф), збільшена мізерна ванна кімната.

Читайте також: Дівчина 365 днів майже нічого не купувала, і ocь щo з цього вийшлo(фото)

Я вже знав, де що буде стояти, тому планування було максимально продуманою.

Обмовлюся … Ці фотографії не остаточний результат, а близько 1-2 місяців після закінчення ремонту. Це лише основа для подальшого обживання. Декором я вирішив зайнятися в процесі, щоб не захаращувати квартиру зараз купленими в Ікеї брязкальцями, а підбираючи продумані предмети, що мають для мене особисту цінність і пам’ять.

ОКРЕМА ПОДЯКА неймовірній дівчині Олені.

Саме вона ганяла зі мною по місту в пошуках люстри, саме вона знайшла мені прекрасних фахівців, які втілили ідеї, саме вона, стоячи на підвіконні, тримала рулетку, щоб відміряти відстань від гардини до підлоги! Словом, без неї я навряд чи зважився би на такий подвиг.

І ще, я не претендую на номінацію “Найексклюзивніший інтер’єр”, це мій перший ремонт, моя перша квартира. Планування, колір, стиль … були обрані МНОЮ і для МЕНЕ усвідомлено.

А ось власне і результат …

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page