fbpx

Чоловік мало того, що не купував дружині одяг, так він ще й продовжував обурюватися витратами дружини власних грошей на одяг і косметику. Далі більше

Моя подруга на початку стосунків не посвячувала свого чоловіка в свої витрати на красу і гардероб. Вона ніколи не просила у нього грошей на нову сукню чи манікюр. Вона не випрошувала нові туфлі чи парфуми. Вона просто виглядала розкішно повністю на свої кошти.

По суті її чоловік ніяк в неї не вкладався матеріально. Йому просто було добре, що поруч з ним красива і доглянута дівчина, яка ні про що не просить. Але так було до відпустки по догляду за дитиною. Ну от не дарма ж кажуть, що чоловіки пізнаються якраз у цей час.

Коли вона вирішила оновити свій гардероб після появи дитини, так як розмір її одягу змінився, її витрати він сприйняв вороже. Хоча подруга почала оновлювати свій гардероб на свої власні гроші. Коли вона знову зробила замовлення одягу в інтернет-магазині, відбулася суперечка в їхній родині.

Її чоловік був сильно невдоволений її витратами на новий одяг, аргументуючи тим, що у неї тепер досить всього, вона зараз не працює, а значить вбиратися їй нікуди. Але подруга вирішила оновити “шафу”повністю і роздала майже всі свої старі речі, вирішивши що поступово, хоча б за рік купить собі нові.

Раз на місяць вона продовжувала купувати собі по 2-3 речі, витрачаючи приблизно 2-3 тисячі гривень, які дійсно їй були потрібні. Порожніх витрат і необдуманих покупок не було, речі були куплені з мас-маркету. Тому засуджувати подругу було просто нема за що. Всі жінки б її зрозуміли, але не її чоловік.

Він мало того, що не купував їй одяг, так він ще й продовжував обурюватися витратами дружини власних грошей на одяг і косметику. Далі більше. Він почав говорити, що нігті вона може пофарбувати сама вдома або раз вона вдома сидить з дитиною, то можна їх взагалі не фарбувати. В салон ходити гроші витрачати на манікюр – марні витрати.

Загалом, моя подруга тепер не ходить до майстра манікюру, а фарбує нігті сама. Але продовжує купувати собі косметику і нові речі, але не розповідає про свої витрати чоловікові. Але коли він бачить на ній нову річ він просто не підбирає слів і у них знову трапляється непорозуміння.

Чоловік хоче щоб подруга витрачала свої гроші на ремонт квартири або її облаштування, але не на себе. Ситуація складна. Подруга втомилася від постійних розбірок і боїться реакції чоловіка на нову річ в гардеробі.

Допоможіть розібратися. Як приборкати її чоловіка, щоб він почав ставитися до покупок дружини поблажливо. Чи це неможливо? Яку помилку зробила моя подруга і чи можливо ще все виправити?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page