fbpx

Чоловік на кілька годин щодня пропадати почав. Відмазка у нього геніальна – бігає по магазинам продукти купує. Причому говорить, що їздить містом у пошуках найдешевших

За всі роки користування телефоном мій чоловік ніколи не відключав на ньому звуку і не користувався беззвучним режимом, а нещодавно раптом почав. Неможливо до нього тепер зателефонувати. Це помітили не лише родичі, а й друзі. Мені здалося, що тут щось недобре.

Потім я помітила розбіжності у часі. Чоловік почав часто ходити магазинами. Заявив, що дружині треба допомагати у господарстві. Він став пропадати по кілька годин на день, а потім казав, що їздив супермаркетами в пошуках продуктів зі знижкою, щоб заощадити кілька гривень.

Ага, їздити містом аби купити сир на три гривні дешевше? Мій чоловік?

Потім сталося найнеприємніше. Я знайшла його переписки. Не стала читати все листування, достатньо було кількох фраз. Виявилося, що чоловік має любасю на стороні – Дарину. До такого повороту я не була готова. Чоловік писав, що любить її, сумує і мріє якнайшвидше опинитися поруч із нею.

З чоловіком я змогла спокійно поговорити лише за кілька днів. Вирішили почекати, коли почнуться канікули та розлучитись, щоб не турбувати дітей під час навчального року. Чоловік спить на дивані, а я почала думати, що ж зі мною не так.

За кілька днів у двері подзвонили. Переді мною стояв привабливий чоловік. Він був гарно одягнений, доглянутий і від нього віяло дорогими парфумами.

– Ви Ганна? – сказав незнайомець.

– Так. А хто ви такий? – Здивовано запитала я.

— Дивно, що ви симпатична. – сказав він.

– Чому ви вирішили, що я не повинна бути такою? – з ще більшим подивом запитала я.

— От я б вам не зраджував! – відповів незнайомець. – Мене звуть Денис, я чоловік Дарини, коханки вашого чоловіка.

Я була здивована щиро. Денис зрозумів усю абсурдність ситуації та почав пояснювати, з якою метою прийшов.

— Знаю, що ми дорослі люди, і це дивно, але мені так важко зараз. Даша мені у всьому зізналася, а я не можу ні з ким про це поговорити.

Запросила Дениса на кухню, налила чай і кілька годин ми розмовляли. Дивно, але мені теж відлягло. Мені було зрозуміло, що я не самотня. Потім ми домовилися, що зустрінемося.

Минув місяць, і ми з чоловіком все ж розлучились, адже зрозуміли, що очікувати чогось марно. Було важко, а підтримка розуміючої людини виявилася доречною. Ми з Денисом годинами спілкувалися телефоном.

Вирішила, що мені потрібний відпочинок і поїхала на море. Після повернення Денис зустрів мене у аеропорту з трояндами. З того дня й почалися наші стосунки. Ми вже три роки щасливі разом.

Мій колишній розійшовся з Дариною за три місяці. Вона намагалась повернутись до свого чоловіка, а мій колишній до мене. Але ми були настільки заглиблені у свої нові стосунки, що відверто ігнорували їх.

Нещодавно ми зіграли весілля. У нас з Денисом скоро з’явиться малюк. Так що я вдячна першому чоловіку за все що він зробив. Інакше, я б ніколи не зустріла справжнього щастя.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page