fbpx

Чоловік обіцяв подарувати шубу за хлопчика, а получилась дівчинка. Він два рази мене перепитав: «Дівчинка?»

Благополучна забезпечена сім’я живе в одному з затишних українських міст. Це ми – дружина, чоловік і крихітна дитина. У нас є квартира, машина, гроші на рахунку і діаманти в сейфі.

Розповідаю вам для того, щоб ви розуміли, шуба тут ніякої ролі б не зіграла, але про все по порядку. Коли ми з чоловіком дізналися, що я при надії, то були неймовірно щасливими. Звичайно, чоловік мріяв про сина, а я – про доньку, але навіть це не затьмарювало наше очікування.

І ось, довгоочікуване обстеження у 18 тижнів. Хлопчик. Чоловік прямо в кабінеті руки цілував дівчині, яка повідомила новину, він танцював від щастя. Тоді я зрозуміла, що спадкоємець йому важливіший, ніж мені донька. Тим більше, завжди можна запланувати другу дитину.

І після того, як ми вийшли з кабінету, сказав, що теж хоче зробити мені подарунок. Адже я йому подарую найбільше щастя, про яке тільки може мріяти чоловік. І так як станемо батьками у листопаді, то і подарунок буде зимовий – шуба.

Я подумала хвилину і погодилася. Давно вже хотіла синю норку, та все щось руки не доходили, то одне, то інше. На себе завжди складно виділити зайві гроші, особливо, якщо шуба вже друга.

І ось, настав день ікс. З’являється на світ прекрасна дівчинка! Як же так? Як? Питаю без упину, а вони кажуть, що так, таке буває. Уявляєте мій стан, коли я дзвонила чоловіку?

Він два рази мене перепитав: «Дівчинка?», Потім сказав: «Вітаю!» і відключив телефон. Я дуже переживала до самої виписки, але, на щастя, на виписку вже приїхав щасливий батько дитини, взяв дочку на руку і ми поїхали додому. Мені він подарував букет рожевих троянд.

Уже вдома, коли ми поклали дочку спати, я запитала: «Це всі подарунки?». Чоловік кивнув. Тоді я набралася сміливості і знову запитала: «А шуба?».

І відповідь чоловіка мене вразила «Шуба? Я обіцяв її подарувати за хлопчика, а у нас дівчинка».

І ми лягли спати. Пробачити я досі не можу і перестати про це думати теж. Що порадите?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page