fbpx

Чоловік ображається, що я не хочу здавати свою квартиру його брату (пропонує ціну нижчу, ніж ринкову). Я не права?

Мій чоловік турботливий і добрий, але, проживши з ним 9 років, я зрозуміла, що знайомі і рідні користуються його душевністю і чуйністю. Для своєї родини, це напевно і чудово, коли чоловік безапеляційно погоджується з усім, миттєво реагує на мої прохання. Але у ставленні до оточуючих, це вже занадто. Я теж до знайомих ставлюся непогано, але мене не можна назвати безвідмовною людиною. Для мене головне робота, сім’я, фінансове благополуччя. Я не буду жертвувати своїм часом і грошима, щоб догодити всім і допомогти в скрутну хвилину.

Але чоловік має безкорисливе бажання всім догодити. Він кидається щодуху на перший поклик рідних, друзів і сусідів, забуваючи про все. Так ось, я неодноразово розмовляла з чоловіком на цю тему. Ну, не можна так жити. Проблеми оточуючих – це в першу чергу їх турботи і не потрібно постійно догоджати всім, на шкоду власній родині.

Поруч з нами проживають батьки чоловіка разом з дочкою і ще одним сином. Зазначу, що з ними я спілкуюся лише в свята і вихідні. Вони проходять до нас в гості, але не вижену ж їх. Мені це не дуже подобається, тому що в вихідний день хочеться відпочити і виспатися, а не стояти весь день біля плити. Але ні я, ні чоловік не можемо їм сказати, щоб не приходили. Хоча я Василеві вже кілька разів говорила, що втомилася від твоїх родичів. Він і сам вже не радий, але поговорити з ними не може. Чоловік також іноді допомагає батькам з ремонтом будинку, постійно возить їх на нашій машині, вирішує періодично якісь проблеми свого брата.

Але недавні події в нашій родині змусили мене сильно понервувати. Суть в тому, що квартиру своїх батьків я здаю в оренду. Орендарями була молода платоспроможна сім’я, яка проживала в ній 4 роки. Але вони купили собі будинок і з’їхали. І зараз я в пошуку нових квартиронаймачів. Брат чоловіка живе зі своїми батьками у великому будинку. Але йому вже 28 років, і він вирішив пожити окремо. Мені ж чоловік повідомив, що брат хоче орендувати мою квартиру.

Звичайно, мій безвідмовний чоловік погодився, та ще й за ціною, нижчою за ринкову. А навіщо мені такий квартирант? Я сказала, що проти. Тим більше, це квартира моїх батьків і я сама буду вирішувати, кого туди поселити. Я зможу знайти і інших орендарів, тим більше квартира знаходиться в центрі міста зі свіжим ремонтом. А якщо у брата не буде в обумовлений термін грошей мені заплатити за оренду? Я ж його Не вижену?

Тепер мій чоловік не розмовляє зі мною і ображається, так як я категорично не згодна на переїзд брата в мою квартиру. До нього приєдналися і батьки. Свекруха каже, що заради сім’ї можна і забути про матеріальну вигоду. У мене склалося таке враження, що вони натякають взагалі на безкоштовному його проживанні на моїх квадратних метрах. Як вам таке? Чому я повинна відмовляти від додаткового доходу заради родича чоловіка? Я не права?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page