fbpx

Чоловік просто попросив дружину замалювати царапину на бампері. Коли вранці він поглянув на машину, у нього щелепа відвисла

Коли у чоловіка і дружини є хобі, які доповнюють один одного, то обов’язково вийде шедевр. Союз чоловіка-автолюбителя і дружини-художниці зі Сполучених Штатів – як раз той випадок. Джерело

У колишнього військoвого був улюблений автомобіль, Nissan Skyline GTR. Чоловік багато часу проводив в гаражі, чаклуючи під капотом машини. Все йому подобалося в своєму «залізному коні», крім подряпин на бампері. Одного разу він попросив свою дружину допомогти йому зафарбувати ці вади. Та погодилася.

Читайте також: Він максимально простий в приготуванні. Смачний і ніжний медовий бісквіт, просто тане в роті! Я в нього закохалась з першого шматочка!

Спочатку вона зробила кілька швидких начерків чорним маркером. Художницю захопив цей процес. Вона сказала, що вночі попрацює в гаражі над малюнком. Чоловік виявився сміливим людиною і залишив наодинці дружину і автомобіль.

А то, що він побачив на ранок, дуже сильно вразило його. Причому в хорошому сенсі цього слова. Жінка розмалювала весь кузов Nissan. Вона завдала такі прекрасні орнаменти і елегантні малюнки, що у чоловіка відвисла щелепа. Йому і раніше не дуже-то подобався сріблястий колір кузова, тому він зрадів перетворення машини.

Чоловік вирішив і далі не зупиняти творчий ентузіазм талановитої художниці і дав волю її уяві. Після майже ста годин тюнінгу автомобіль просто не впізнати.

Nissan повністю був розмальований різноманітними візерунками, які надали автомобілю яскраву індивідуальність. І викрасти таку машину тепер буде дуже складно. Надто вже вона помітна.

You cannot copy content of this page