fbpx

Він максимально простий в приготуванні. Смачний і ніжний медовий бісквіт, просто тане в роті! Я в нього закохалась з першого шматочка!

Дуже смачний ніжний бісквіт, в міру пахне медом, тане в роті! Відмінно піднімається, не опадає, немає шапки, і максимально простий в приготуванні! Джерело

Інгредієнти для приготування медового бісквіта:

  • яйце – 6 штук
  • цукровий пісок – 160 г
  • мед – 2 столові ложки
  • борошно – 190 г
  • варене згущене молоко
  • шоколад
  • горіхи

Читайте також: Моя найулюбленіша з усіх можливих! Найсмачніша зелена аджика без варіння на зиму. Готується дуже просто, але має дивовижний смак і запах

Приготування медового бісквіта:

  1. Збиваємо яйця, цукор і мед до щільної білої маси. Не менше 10 хвилин. В обсязі збільшитися має рази в 4 приблизно!
  2. Потім акуратно всипаємо борошно і перемішати знизу вгору. Випікати при 170-180 градусів. Готовність визначаємо шпажкою. Остужаем в формі!

Альтернативний спосіб приготування:

  1. Збиваємо яйця, цукор і мед до щільної білої маси.Не менше 10 хвилин. В обсязі збільшитися має рази в 4 приблизно! Потім акуратно всипаємо борошно і перемішати знизу вгору.
  2. Тісто вилити у форму, застелену папером для випічки. Не забудьте прямо перед випічкою крутанути в якусь сторону пару раз (щоб поверхня була рівною). Випікати в розігрітій до 170-180 градусів духовці. Готовність визначаємо шпажкою. Остудити в формі!
  3. Потім проводимо ножем уздовж стінок і викладаємо бісквіт на стіл. Розрізати корж на 3 частини.
  4. Перемазати коржі вареним згущеним молоком (можна згущене молоко збити з вершковим маслом (150 г) або зі сметаною).
  5. Верхній корж не треба мазати кремом. Його заллємо шоколадною глазур’ю і в центр насипу трохи горіхів. Чекати просочення не потрібно, можна їсти відразу.
    Смачного!

You cannot copy content of this page