fbpx

Чоловік сказав, що прати дитячі речі окремо від дорослих – марнотратство. І він взагалі вважає, що пральну машинку можна включати тільки по суботах. І я дуже чіпляюся до чистоти

Живемо ми не дуже багато, я б навіть сказала, грошей постійно не вистачає. Я в відпустці з дітьми, чоловік працює, але зарплата у нього маленька. Як заплатимо за квартиру, за їжу, за кредити, так грошей і не залишається.

І чоловік, посилаючись вчора на бюджет, сказав, що тепер економити ми будемо через світло і воду. Він подивився графік сходу і заходу сонця і сказав, що світло тепер включаємо тільки за його межами. Тобто до сходу сонця, до 8.30 світло можна, а після вже ні. Тільки після 16.40 можна включити. І добре б, якби сонце реально було, а то на вулиці осінню і зимою сіро, і вдома темно. Чоловік іде на роботу при світлі, і повертається, світло вже включене. А я весь день з дітьми в темряві.

Гаразд би, якби я була одна, то включала б без чоловіка. Але у нас зараз живе свекруха, приїхала погостювати на 3 місяці, а вона дуже економна жінка, вона у себе вдома воду взагалі не включає. А якщо включає, коли миє щось, то підставляє таз, в який біжить вода. Цією водою вона потім змиває в унітазі. Щоб воду економити. Не весело, словом.

І ось вона всіляко підтримує сина. Мені здається, це взагалі була її ідея. Тому що з водою у нас тепер теж біда. Чоловік сказав, що прати дитячі речі окремо від дорослих – марнотратство. І він взагалі вважає, що пральну машинку можна включати тільки по суботах. І я дуже чіпляюся до чистоти речей. Ні, я реально вважаю, що зробив пляму – відразу в прання. Завжди дитину переодягаю після обіду і вечері.

Не знаю, навіщо я це пишу. Напевно, просто поскаржитися. Мало того, що грошей не було, так тепер ще й ця економія на світлі і воді. Навіщо я тільки погодилася на двійко дітей, жила б собі розкошуючи, як раніше. А тепер залежна і пов’язана.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page