fbpx

Чоловік Тоні привів нову дружину в їх квартиру і оселився з нею в кімнаті дочки

У житті нерідко трапляються історії, які набагато цікавіші, ніж будь-який серіал. Особливо якщо в сюжет втручається ще й квартирне питання. Але головне, щоб все закінчувалося добре, і кожен отримував те, що заслуговує.

Антоніна і Дмитро прожили в шлюбі майже 7 років, у них підростала п’ятирічна дочка. Все було добре, ось тільки мешкало подружжя весь час по орендованих квартирах, а так хотілося власний затишний куточок. Затягнувши пояси, Тоня і Діма змогли заощадити грошей на початковий внесок і взяли собі невелику квартирку в іпотеку.

Ремонт просувався своїм ходом, Тоня із задоволенням підбирала меблі та оздоблення. Якось чоловік поїхав в будівельний магазин за черговою партією матеріалів для ремонту, повернувся пізно і без покупок. Потім історія повторилася, а потім знову і знову. Тоня запідозрила, що у чоловіка роман. І виявилася права. Через півроку після новосілля Діма повідомив дружині, що зустрів і покохав іншу, тому хоче розлучитися.

Дмитро виявився чоловіком практичним, він не захотів йти з новою подругою у орендоване помешкання, а привів її в квартиру з колишньою дружиною і оселився в кімнаті дочки. Продати придбану в іпотеку квартиру, щоб роз’їхатися, було дуже складно, потрібно було чекати, поки кредит не буде закритий повністю.

Дмитра ситуація зовсім не бентежила, навіть тоді, коли його дочка починала ставити запитання про сторонню тітку. Але ось Тоня не витримала, зняла собі з дитиною кімнату в іншому будинку, але і в свою пустила квартирантів, щоб колишній чоловік сильно вільно себе не відчував. Дмитро дзвонив, скандалив, вимагав виставити сторонніх з дому, але Тоня трималася.

Історія могла тягнутися нескінченно. Але одного разу в гості до колишньої дружини зібралися приїхати батьки Дмитра. Вони знали, звичайно, що в родині є якісь проблеми, але в подробиці їх ніхто не посвячував, переживали за літніх людей.

Батьки Дмитра з моменту знайомства перейнялися до Тоні симпатією, прийняли її як рідну, в конфліктних ситуаціях часто обирали її сторону. Дізнавшись про сина і іншу жінку, вони дуже засмутилися і пішли в гості до Тоні, щоб дізнатися подробиці. Колишня невістка розповіла, що сталося. Тоді батьки повернулися до сина і зажадали, щоб він зі своєю новою коханою покинув квартиру. Свекор зняв у банку всі свої заощадження і віддав їх синові, щоб той залишив квартиру колишній дружині і дочці і більше їх не чіпав. Так Тоня змогла повернути собі квартиру.

Жінка була дуже вдячна батькам колишнього чоловіка за допомогу. Через кілька років вона перевезла їх до себе в квартиру, щоб допомагати і доглядати. Ось так колись чужі один одному люди стали великою родиною.

Читайте також: Беремо літр молока і склянку сметани: смачний сир за 30 хвилин

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page