fbpx

Чоловік вирішив подати на розлучення через кілька годин після закінчення весілля. Після вчинку нареченої ніхто уже не міг переконати новоспеченого чоловіка не розлучатись

Чоловік вирішив подати на розлучення через кілька годин після закінчення весілля. Причина цього вчинку може здатися дивною, але це ще раз підтверджує, що не можна йти під вінець, не обдумавши, як будуть складатися майбутні відносини. Адже в шлюбі потрібно вміти постійно знаходити компроміси, інакше він протягне трохи більше, ніж в нашій історії.

У місті Джидда після закінчення церемонії одруження наречений усамітнився зі своєю новоспеченою дружиною в готельному номері. Хлопець хотів того, чим займаються всі молодята в першу шлюбну ніч (я зараз не про перерахунок подарованих грошей), але у дівчини були інші плани … Справа в тому, що вона отримала безліч повідомлень з поздоровленнями і хотіла всім відповісти.

Коли молодик попросив дружину припинити користуватися гаджетом, та образилася. Потім чоловік запитав, хто для неї важливіше, дружина відповіла, що друзі, з якими вона листується. Відразу після цього хлопець зажадав розлучення.

Спочатку суд направив справу на розгляд спеціальної комісії з примирення, але розлючений чоловік все ж наполіг на розлученні!

Ось так перша шлюбна ніч стала останньою. Хочеться побажати молоді більш вдумливо і акуратно підходити до цієї теми, адже головною причиною розлучень, особливо ранніх, є легковажне ставлення до шлюбу і створення сім’ї!

Передрук без гіперпосилання на intermarium – заборонено.

You cannot copy content of this page