fbpx

Чоловік вирішив полагодити шафу. Хто ж знав, що після цього ми розлучимось

Таїти не буду, та й що тут таїти. Молодість у мене була настільки бурхливою, що у 18 років я ледь не стала мамою. Заміж у такому віці виходити якось не дуже хочеться, та й не входило то у мої плани. а батько малюка. Якщо чесно, я його і не знала. Тому не склалось

Коли мені було 23, зустріла пристойного хлопця, покохали одне одного, побралися. Він дуже хотів дітей, та й я була не проти, та тільки все не виходило. Один візит до спеціаліста і мені повідомили, що більше дітей я не можу мати. Думаєте, я сказала про це коханому? Ні, я не бажала втратити його.

Але, як кажуть, правда завжди випливає назовні.

Він вирішив полагодити шафу, задня стінка якої відстала. Чому я раніше не подумала про це, не розумію. Але, мабуть то доля. Кирило у мене самостійний і роботи не боїться. Вийняв речі з поличок і акуратно порозкладав у коробки. А в дальньому куточку лежала моя картка з заключенням спеціаліста.

Увечері  на мене чекала не надто приємна розмова. Його не заключення хвилювало, ні. Його вразило те, що я не розповіла про все одразу і чесно. Сказав, що не зможе мені тепер довіряти і пішов.

Як же мені тепер бути? Як повернути чоловіка, люди добрі?

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page