fbpx

Чоловік зачаївся і почав стежити за власною дружиною. Ніколи не думав, що йому доведеться це робити. Але і здаватися просто так він не збирався. Йому потрібна була правда. Зранку дружина вийшла з дому з великою сумкою

Кирило не розумів, чому його дружина-домогосподарка постійно виглядає втомленою і не завжди встигає справлятися з домашніми справами. Коли він приходив з нічних змін, то вона ще спала. І могла проспати до
обіду, хоча навіть він до цього часу вже встигав прокинутися і прийти в себе.

Коли ж він приходив ввечері, то часто Діна була якоюсь задумливою і розсіяною. Але ж, коли вони вирішили, що вона не буде працювати, Кирило очікував, що його зустрічатиме з роботи усміхнена і сяюча дружина!

Ні, він не міг поскаржитися на те, що вона погано до нього ставиться, але щось його насторожувало. Причому, спочатку все йшло дуже добре, але одного разу дружина стала, як ніби іншою людиною. Хтось говорив, що вона просто засиділася вдома, а один з друзів прозоро натякнув, що у неї з’явився інший чоловік.

Кирило тоді не надав цьому значення, але одного разу прийшов з нічної зміни раніше, ніж звичайно. Досить рано, щоб здивуватися: дружини вдома явно не було. І тоді в його голові пролунав перший тривожний дзвіночок. Що робити? Він вирішив піти і «прийти вчасно». Кілька годин він провів в автомобілі в
сусідньому кварталі, а коли повернувся додому, дружина солодко спала.

Він ліг поруч, але заснути не міг. Думав, як йому вчинити. У такій ситуації він опинився вперше. Брат порадив йому не поспішати. Якщо у дружини хтось є, то вона буде все заперечувати. Так що краще прикинутися, що він їде у відрядження. Тижня цілком достатньо, щоб з’ясувати, чим займається
дружина.

Втім, Кирилу вистачило кількох вихідних днів, які він взяв за свій рахунок. Він зробив все, як запропонував йому брат. Сказав дружині, що його відправляють по роботі на курси підвищення кваліфікації. Вона себе нічим не видала. Допомогла зібрати чоловікові речі і обійняла на прощання.

Чоловік зачаївся і почав стежити за власною дружиною. Ніколи не думав, що йому доведеться це робити. Але і здаватися просто так він не збирався. Йому потрібна була правда. Зранку дружина вийшла з дому з великою сумкою. Вона сіла в тролейбус, а Кирило поїхав за нею. Але в якийсь момент він відволікся і не побачив куди саме подалась його дружина. Довелось горе-детективу повернутись ні з чим. Дружина з’явилася після обіду. Виглядала злегка втомленою і пригніченою.

На наступний день вона залишилася вдома. Зате ближче до вечора знову з’явилася на порозі з тією ж сумкою. Тепер-то він точно все з’ясує! І він з’ясував: вони доїхали до великої червоної будівлі, де була розташована обласна лікарня.

Невже її коханець занедужав, тому вона така засмучена? Тільки потім він зрозумів, що годиннк прийому вже явно закінчилися. Трохи почекавши він вирішив, що дружина до ранку не повернеться, Кирило відправився
додому. Ноутбук жінки був в сплячому режимі, тому, коли він натиснув кнопку, той прокинувся. Діна не закрила браузер, і Кирило побачив вкладку з групою в соцмережі. Це була якась волонтерська організація. Він побачив обговорення «Графік чергувань» і прізвище своєї дружини. Всі її чергування збігалися з тим часом, коли він працював.

Спочатку чоловік довго мовчав. Потім зітхнув з полегшенням. Він залишився вдома і став чекати дружину. Жінка прийшла пізно і знову пригніченою. Вона побачила чоловіка, але навіть не здивувалася. Вона була така засмучена, що просто попросила її обійняти  і сказала: «Будь ласка, давай її всиновимо. Я
більше не можу з нею розлучатися ».

І тоді вона розповіла історію про те, як вирішила допомагати стежити за дітьми від яких відмовились. І ось кілька тижнів тому з’явилася маленька дівчинка.

Тут жінка дістала телефон і показала фотографії маленької: «Правда, вона чудова»? Чоловік попросив час подумати. Але, дивлячись в очі дружини, він зрозумів, що вона все одно забере дитину. Або буде нещасною. Чого він хотів більше?

І вони запустили процес. У них були всі умови для того, щоб їм дозволили забрати дитину. За кілька тижнів до вирішального моменту, Діна повідомила радісну новину:вони стануть батьками. Вона щиро занепокоїлась, що чоловік тепер відмовиться від всиновлення, але Кирило розумів, що дороги назад немає.

Діти – це не іграшки, які можна взяти пограти, а потім покласти назад. І якщо він сказав, що ця дитина – його дочка, то так воно і буде. Через два тижні в їх квартирі вперше з’явилася Аріна. А через сім місяців вони принесли ще один згорток щастя.

Так за короткий період часу їх сім’я стала в два рази більше, а чоловік вже ніколи не сумнівався в дружині. Він знав, що у нього унікальна жінка і йому дуже пощастило з нею. Діна ж більше не приховувала нічого від чоловіка, так як зрозуміла, що завжди знайде в ньому розуміння і підтримку.

You cannot copy content of this page