fbpx

Чоловік записав квартиру на свою матір! Чесно, мене це дуже спантеличило! Чому він знову так зробив? Що означає такий вчинок? Він не довіряє мені? Чи взагалі думає про розлучення?

Я заміжня понад десять років, виховую двох дітей. Завжди думала, що у мене хороша сім’я і стосунки з чоловіком. Я навіть не можу згадати, коли ми сильно сперечалися! Живемо як всі, нічого особливого. Після весілля ми переїхали жити до матері чоловіка. Вона жила одна в трикімнатній квартирі, а грошей на купівлю окремого житла у нас не було. Загалом, як зазвичай і буває у молодят!

Зі свекрухою у нас досить спокійні стосунки. Так, ми не подружки, але ставимося один до одного доброзичливо. Мій чоловік – мамин синочок. Він любить матусю, і вона його теж! Але і це звичайна справа! Цим нікого не здивувати в наш час! Так ми і жили всі ці довгі роки.

Буквально кілька років тому ми купили машину. Збирали гроші і нарешті змогли зробити цю покупку! Я дуже зраділа такому глобальному вкладенню грошей. Тепер можна з комфортом діставатися до місць призначення! І дітей можна возити в школу на машині! Не треба більше тулитися по автобусах! Єдине що збентежило мене під час покупки і трохи затьмарило радість – це те, що чоловік записав транспортний засіб на матір. Якщо чесно, то я не зовсім розуміла, навіщо він так зробив. Що за нісенітниці? Навіщо додавати собі зайві проблеми з дорученнями і так далі?

Але, тоді я не надала цьому особливого значення! Зрештою, це гроші чоловіка, адже саме він працює. Раз він так вирішив, хай буде так. Але ось недавно трапився інший інцидент, який мене стурбував. Справа в тому, що кілька місяців назад ми купили квартиру. Це така довгоочікувана подія в нашому житті! Так давно ми мріяли про власні квадратні метри! Здавалося б, тепер я зможу стати повноцінною господинею і зітхнути з полегшенням! Але не тут-то було! Мене чекав черговий неприємний сюрприз від чоловіка! Він знову записав покупку на матір!

Уявляєте, чоловік записав квартиру на свою матір! Чесно, мене це дуже спантеличило! Чому він знову так зробив? Що означає такий вчинок? Він не довіряє мені? Чи взагалі думає про розлучення? У мене просто плутаються думки в голові! Я не можу знайти логічного пояснення вчинку чоловіка! Як це зрозуміти?

Ось що це означає, хтось знає? Думка одна: чоловік перестраховується, щоб в разі розлучення я залишилася ні з чим. Але як він так може, адже ми сім’я? У нас хороші стосунки, невже він думає інакше? Я навіть не знаю, як реагувати на такі вчинки чоловіка. І сваритися не хочеться, і знову промовчати і змиритися я теж не можу. Мені про дітей думати треба.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page