fbpx

“Даю вам 24 години” – Зеленський виставив свої умови проведення дебатів з Порошенком. Користувачі мережі в захваті

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський закликав чинного президента та свого опонента Петра Порошенка взяти участь у дебатах на стадіоні «Олімпійський» у Києві, пише Радіо Свобода.

«Я звертаюся до Петра Порошенка. Ви кличете мене на дебати, мріяли, що я втечу, відморожуся, заховаюся. Ні, я – це не ви в 14-му році. Я приймаю виклик. Ось мої умови: чекаю на вас тут, на НСК «Олімпійський». Дебати відбудуться перед народом України. Усі канали мають право транслювати дебати наживо», – сказав Зеленський.

Він вважає, що кандидати обов’язково повинні пройти медичну експертизу і довести народу, що серед них немає «ні aлкoгoліків, ні нapкoманів».

Він не уточнив дату та регламент дебатів.

31 березня відбувся перший тур виборів президента України. Центральна виборча комісія наразі завершує підрахунок голосів виборців, але вже очевидно, що актор і бізнесмен Володимир Зеленський та чинний президент Петро Порошенко виходять до другого туру, який відбудеться 21 квітня.

Читайте також: ПОТЕНЦІЙНІ ПЕРШІ ЛЕДІ: ХТО З ДРУЖИН КАНДИДАТІВ НАЙСТИЛЬНІША

Після оголошення результатів екзит-полів чинний президент Петро Порошенко заявив, що дебати кандидатів обов’язково мають відбутися. Зеленський зазначив, що готовий до дебатів. Втім, у його команді згодом припустили, що їхній кандидат не братиме участі в дебатах через їхню беззмістовність.

1 квітня Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила переможців першого туру виборів президента для участі в теледебатах.

You cannot copy content of this page