fbpx

Денис Повалій пояснив, чому покинув “Голос країни”(відео)

Популярне вокальне шоу “Голос країни” приковує до телеекранів тисячі українців. У проекті талановиті співаки намагаються вибороти собі місце в шоу-бізнесі та показати свої вокальні дані. Однак поряд із музикальними баталіями в проекті трапляються інциденти, які надовго запам’ятаються глядачам. Один із них створив Денис Повалій, , передає ТСН.

Музикант та син відомої співачки вирішив відмовитись від участі в конкурсі, покинувши своє тріо Nude Voices. Своє рішення про вихід з колективу Денис Повалій озвучив під час репетиції із зірковим тренером Тіною Кароль.

“Я маю право психувати. Не люблю, коли мені вказують, що робити, як співати. Нехай вони самі слухаються “велику господарку”. Я звик бути головним”,– заявив раніше Денис Повалій.

Самі ж вокалісти Nude Voices сприйняли такий вчинок колеги, як зраду. Колектив, який мав чималу популярність в шоу “Голос країни”, все ж продовжив боротьбу без Дениса Повалій. Учасники дуету не підвели Тіну Кароль та ефектно виступили в прямому ефірі. Проте в півфінал новоспеченому дуету не вдалось потрапити.

Читайте також: Тимофій Нагорний прокоментував третій шлюб Лілії Подкопаєвої(відео)

В інтерв’ю з Катериною Осадчою син української співачки представив нову причину своєї витівки. Якщо раніше Денис Повалій натякав на те, що саме Тіна Кароль призвела до відмови від участі в “Голос країни”, то тепер він зазначив, що саме його ім’я було перешкодою для проекту.

“Мені здалося, що було багато уваги саме на моєму прізвищі, тому я вважаю, що якщо Катя і Артем виступлять разом круто, то це підкреслить, що головне в цьому музика, а не ми. Якби ми втрьох пройшли далі, то було все більше і більше велася мова про те, що це Повалій тягне і т.д.”,– пояснив музикант.

За словами Дениса Повалій, його матері сподобалась сучасна музика, яку Nude Voices представив на шоу. Окрім цього, хлопець додав, що створив би дует з Катею або Артемом, тоді б вони творили якісну музику.

You cannot copy content of this page