fbpx

Діти багато в чому вважають винною мене, і їм до кінця не зрозуміла історія. Чому я пішла від їх батька до іншого – це не можна пояснити. Не в їхньому віці як мінімум, вони ж нічого толком не зрозуміють

Я пішла від чоловіка до іншого. Так, це не правильно і той факт, що я живу в маленькому містечку вплинув на мене ще сильніше. Чутки тут розносяться дуже швидко, а люди надто консервативні, тому плітки про мене розійшлися дуже швидко. Думаю не варто говорити, що половина з них вигадка, а друга надмірно прикрашені.

Так чи інакше – тепер це моя реальність, і мені дуже важко з нею впоратися. Крім того, що на це погано відреагував чоловік і відсудив у мене право на дітей, він почав налаштовувати їх проти мене. Я почала це помічати в спілкуванні і погляді на мене. Він злісний і незадоволений. Всі мої спроби згладити наші стосунки чи як-небудь задобрити їх провалилися. Прямих образ вони собі не дозволяють, але спілкуються настільки зневажливо, наскільки це можна.

Так, може я і не ідеальна, але і мій чоловік теж. Він не кращий за мене, і я впевнена, що з його боку теж була невірність. Можливо він і не пішов до іншої так публічно, як це зробила я, але чому він почав налаштовувати дітей проти мене? Хіба я заслужила цього за всі ті роки, що тримала сім’ю. Безумовно, що сім’я завжди є плодом роботи двох людей, але всі домашні турботи були на мені. Завжди і без винятків.

Діти побічно багато в чому вважають винною мене, і їм до кінця не зрозуміла історія. Чому я пішла від їх батька до іншого – це не можна пояснити. Не в їхньому віці як мінімум, вони ж нічого толком не зрозуміють.

Мені також страшно подумати, що буде далі. Адже він не зупиниться і продовжити далі налаштовувати їх проти мене. Якщо вони виростуть з таким ставленням до мене, забувши все хороше, що було раніше, то наше спілкування може і зовсім припинитися. Я розумію, що виправити це частково в моїх силах, але як же це важко. Часом мені здається, що це неможливо. Адже він має на них вплив в рази сильніший, ніж я.

З кожним днем ​​мене все більше мучать сумніви, що він і не проти такого розвитку подій. Наше розлучення було за згодою сторін, і ніхто особливо один з одним не конфліктував. Всім було гранично зрозуміло до чого все йде, а чинити опір неминучому- марно. Ми обоє знали, що в цьому немає сенсу. Розлучення минуло чудово, я поїхала. І, мабуть, весь цей час він всіляко обробляв наших дітей. Я до кінця не розумію, чого він добивається, але з цим треба щось робити.

Хоч я і вчинила неправильно, але я не заслуговую того, щоб мої діти мене не любили. Я ніколи не бажала їм зла, і завжди працювала на їх благо, починаючи від приватної школи і закінчуючи дорогими речами.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page