fbpx

Дівчина ціну знала собі. На попутників поглядала зверхньо, ​​всім своїм виглядом показуючи, що взагалі-то вона випадковий пасажир в економ класі

Дівчину Андрій помітив ще у черзі на огляд. Ефектна і висока, з гривою нарощеного волосся, яке було навмисне недбало стягнуте в псевдо простий хвіст.

У зачісках Андрій розбирався – професія зобов’язувала і наявність двох сестер. Над хвостом чаклували довго. Зачіска коштувала дорого. І у такого хвоста є секрет. Гумочка розрізається в потрібний момент, і хвіст трансформується в розкішну каскадну хвилю. Є можливість змінити образ за кілька секунд. Наприклад, під час зміни ділового костюма на вечірню сукню під час кастингу, конкурсу.

Дівчина ціну знала собі. На попутників поглядала зверхньо, ​​всім своїм виглядом показуючи, що взагалі-то вона випадковий пасажир в економ класі. Просто столиця терміново покликала, довелося ось з такими летіти.

Андрій мав намір під час польоту ще трохи попрацювати – почитати макети договорів, дещо додатки до них. Із відрядження його викликали терміново. Зняли обмеження у столиці на деякі раніше відкладені заходи. Ось він і знадобився одразу з ранку понеділка.

Тому з нетерпінням дочекався можливості розкрити ноутбук. Як тільки вмостилися в тісних кріслах сусіди по ряду, одразу розкрив і з головою поринув у папірці.

Він навіть здригнувся, коли монітор потонув під нарощеною красою тієї ефектної панянки, чиє місце виявилося попереду його. Вона просто перекинула хвіст через спинку сидіння! Щоб не псувати зачіску, зрозумів Андрій. На зауваження пирснула, не вважала за потрібне навіть розпочинати переговори. Але коли Андрій почав звільняти свій ноут з-під її волосся, то попередила:

– Обережніше. Не розрахуєшся, якщо укладку зіпсуєш.

Не прибрала вона волосся і коли почали розносити скромний обід у герметичних упаковках. Погодьтеся не зовсім приємно, коли над твоїм столом звисає така краса? Але панянці було начхати. Вона так і казала.

Андрій відмовився від запропонованого обіду та компенсував його кількома подушечками Орбіт. Зі смаком полуниці.

Коли заблимало табло, попереджаючи про зниження літака, в салоні майже всі мирно спали. Сусіди Андрія навіть апетитно посопували. І ніхто не помітив, як липка кулька, що ще пахала полуницею, перекочувала з-за щоки Андрія в нетрі нарощеного волосся дівчини, і щільно там залипла.

Як сам Андрій вибрав її в цьому місті за портфоліо серед десятків претенденток, так само й позбавив цього шансу стати обличчям бренду доглядової косметики. З такими манерами, навіть із розкішною зачіскою, у моделі не вигорить на кастингу в головному офісі їхнього рекламного агентства, що відбудеться за кілька годин після посадки їхнього літака.

І не соромно було майже дорослому мужику, ні за зіпсовану зачіску, ні за змінений пункт у договорі, де обов’язковою умовою участі моделі в кастингу він годину тому сам прописав бездоганність укладки при розпущеному волоссі.

Коли чоловік голодний він апріорі не може бути добрим і всепрощаючим! Вона ще спала, в мріях крокуючи спочатку столичними, потім світовими подіумами, не знаючи, що їй вже відплатили.

Автор: Тетяна Бро.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page