fbpx

Дізнавшись правду, чоловік мені нічого не сказав. Він зателефонував мамі і сестрі, а вже вони й прибігли мене з дому виставити. Такий концерт улаштували. Я ледь жива звідти повернулась

Дізнавшись правду, чоловік мені нічого не сказав. Він зателефонував мамі і сестрі, а вже вони й прибігли мене з дому виставити. Такий концерт улаштували. Я ледь жива звідти повернулась.

Познайомилася в інтернеті з чоловіком на 8 років старший за мене. Після довгої переписки він запросив мене до себе. У нього своя квартира, є машина, за плечима – офіційний шлюб і дитина. Як сказав мій новий наречений: його дружина була дуже меркантильна дама, до того ж груба – хамила його мамі і сестрі. Це потім я стала розуміти, що саме мама з сестрою і були причиною розлучення. Ми вирішили одружитися, правда, без пафосу а так – сімейним колом.

Для цього ми спочатку вирішили познайомити один одного зі своїми батьками. Мої мама і тато нормально сприйняли нареченого, тільки сказали, що в сімейному житті мені з ним буде нудно. Його мама жила разом зі своєю дочкою. Сприйняли вони мене якось кисло. Я відразу зрозуміла – не зійдемо, такий від них ігнор і негатив в мою сторону, але ж вони мене навіть не знали! Ми розписалися, стали жити в квартирі чоловіка. Прикро, що дитини він відразу не хотів: мовляв, в першому шлюбі має, зараз аліменти платить, треба спочатку прижитися, час покаже – коли пора. А мені вже тридцать, давно пора!

І пішов перший рік спільного життя. Дуже нудно! Розважатися мій чоловік не любив і не хотів. Навіть в кіно не витягнути. З роботи обидва додому, вечеря, комп’ютер і спати. У вихідні теж вдома. Але найгірше, коли приходили проконтролювати нас його мама з сестрою. Обидві з однаковим характером: нервові, гучні й крикливі. Дивляться, як я прибираю, весь час критикували – навіть чай я їм не так подаю. «А що це ти ніколи не посміхаєшся?» – це так вони у мене уїдливо запитували. А чому посміхатися, коли я бачу, що вони відносяться до мене, як до нікчеми, яка завоювала метри квартирі їх синочка і не так ретельно полки від пилу витирає? Я раз заїкнулася, що хочу чоловіка кудись витягнути, розважитися, на що свекруха мені сказала: «Все тобі гульки, з хлопцем колишнім не нагулялась?». Ага, зрозуміло, чоловік все їм розповідає!

Ось після цих слів я дійсно стала згадувати колишнього хлопця. Стала нишком з ним переписуватися. Він писав, що дуже важко переживав, коли дізнався, що я вийшла заміж. Потім в листуванні ми стали згадувати все минуле, і я зрозуміла, що все ще люблю його. Він кликав мене на побачення, але я не погоджувалася: все ж я вже заміжня, хоч я зі своїм чоловіком стала віддалятись. Але потім я навіть готова була здатися і зустрінеться з колишнім хлопцем, про що я йому і написала. І тут класичний варіант: чоловік знайшов всю переписку в моєму телефоні. Мені він відразу нічого не сказав, я навіть і не знала, просто тихенько зателефонував своїм родичкам, щоб вони допомогли мене голосно викинути з дому.

Сестра і свекруха приїхали негайно, і влаштували таке! Відчинили двері, хапали мої речі і жбурляли по сходах під’їзду. Все котилося врозтіч – косметика, одяг. Була неділя, всі сусіди були вдома, стали вибігати на галас: мати з дочкою так голосно волали! Хтось із сусідів сміявся, хтось закликав цих галасливих дам до тиші. Я терміново викликала таксі, і бігала, збирала речі по під’їзду, засовуючи в пакети, а ці дві дами їх ногами намагалися далі штовхнути. Чоловік взагалі в цей час на кухні замкнувся. Я схопила все те, що змогла зібрати (а концерт тривав близько півгодини), і побігла до таксі. А там уже народу на вулиці –  як в одеському дворику, всі вийшли на цирк подивитися. І майже всі регочуть! Як мені було соромно!

Батькам я нічого про концерт не сказала. Просто сказала, що вони мали рацію,  і ми розлучаємося. Звичайно ж, похапцем я не змогла зібрати всі свої речі, тому попросила чоловіка зібрати їх і привезти мені. Він відповів: «Приїжджай сама і забирай, я не зобов’язаний тобі їх возити!». Але я непокоюсь – раптом він ще раз цих своїх тіток покличе, другого цирку я не витримаю.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головне фото – goodfon.

You cannot copy content of this page