fbpx

— Для чого ми з татом в твоє естетичне виховання скільки грошей вклали? Аби ти вийшла заміж за такого? Та він лікті на стіл кладе і через слово суржик. Одумайся, дитино!

— Для чого ми з татом в твоє естетичне виховання скільки грошей вклали? Аби ти вийшла заміж за такого? Та він лікті на стіл кладе і через слово суржик. Одумайся, дитино!

Ось, наридалась в подушку, накапала собі капель, трохи відійшла і сіла написати сюди. Надіюсь на допомогу матерів – допоможіть порадою. Як урятувати дитину від залицяльника? Я готова відвезти свою дочку куди завгодно поки вона не прийде до тями – кого вона собі обрала?

Дочка у нас дуже довгоочікувана – 8 років ми з чоловіком чекали її появи, я народила її в 28 років! Ніяк не виходило і ось нарешті: на світ з’явилася наша принцеса, наша радість, наше все-все! Ми нічого для неї не шкодували, хоч вона росла абсолютно спокійною і скромною. У 5 років ми її віддали в музичну школу по класу фортепіано, з 7 років вона почала вчити французьку мову. А ще вона ходила на хореографію і в школу етикету.

А ось нещодавно притягла з вулиці цього блохастого кота, який почав регулярно ходити до неї в гості в її кімнату! Познайомилася з ним, коли він її привіз на таксі. Кошлатий в рваних джинсах і кедах. Нахабний, хоч і вдає аристократа: спілкується ввічливо, але з якимись жартами, злегка зарозуміло. Я спочатку не дуже переживала, думала один з друзів, а тут бачу вони обіймаються.

Фу! Запитую у доньки: хто такий, звідки? Вона: «Це мій хлопець, таксист, приїхав з області. Мати – медсестра, батько – працює на заводі. Ну як – влаштовує? ». Ай! Я зібрала сімейну раду з батьком, ми стали їй пояснювати, наскільки він їй не рівня. Вона сміється, не дивиться на нас і одночасно листується з цим хіпі в телефоні. І чоловік мій, як зрадник, замість того щоб щось казати, сидить і тільки підтакує мені. Дочка усміхається, підморгує батькові.

Я зрозуміла, якими методами треба діяти: просто покликати цього “котяру” на вечерю! Нехай донька подивиться: де він, а де ми, вона ж знає всі правила етикету. Він прийшов, хвать повну ложку з салатниці і велику порцію бум собі в тарілку, лікті на стіл, серветку відкинув, добре, що з вухами в тарілку не вліз. Базікає, толком не пережовуючи їжу, ніякогї до нас поваги! А говорить як! Кожне слово такий суржик дикий.

Ну, як можна так говорити? Сказав, що збирається вивчитися на категорію «Д» і водити АКТОБУС! Так і сказав – через букву «К»! Я подивилася на дочку, а вона замість того, щоб опам’ятатися, регоче мало не до сліз! Її кавалер пішов, а я до дочки: «Ну ти бачиш? Чого смієшся, він же неосвічений! » Вона: «Мама, та він приколюється над вами! А ти віриш! ». Ах, ще й приколюється? В мене в гостях, наді мною ж і приколюється.

Гаразд, я дізналася з якого він таксі і викликаю саме його для поїздки, щоб з ним поговорити, відвадити від дочки. Просто зробили коло по місту. Я йому все висловила, без прикрас. Він кермував і мовчав. Потім привіз назад до під’їзду, дослухав мою промову до кінця і сказав: «Це все? Я зрозумів! У вас бонус – ваша поїздка була безкоштовною. На все добре, мені пора! ». Я вийшла і він поїхав.

Вдома я все розповіла дочці. Чекала від неї негативної реакції, але вона сказала точнісінько, як і її кавалер: «Це все? Я зрозуміла! Ну що ж, молодець! ». Дивно, але тиждень його не було, дочка тільки весь цей час в телефоні сиділа, щось писала і хихотіла. Я вже заспокоїлася: все, у мене вийшло! Але вранці вона красиво одяглася і кудись пішла. А ось нещодавно подзвонила і сказала, що вони подали заяву в РАЦС і ніхто її не зупинить. Я просила, аби вона одумалася, забрала заяву, повернулася додому. А вона спокійно сказала, що їй 20 років і вона може робити все що хоче! І взагалі вона сьогодні додому не приїде!

Пишу і просто вмиваюся сльозами! Фактично, я дійсно не можу нічого зробити: вона повнолітня, але ж вона робить крок у прірву. Нащо ж ми її ростили інтелектуалкою? Про, що вона балакатиме з цим таксистом, якщо він чавкає коли їсть. Як урятувати дитину. Підкажіть.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

You cannot copy content of this page