fbpx

Дочекався поки дружина вийде з душу і мовчки поклав перед нею телефон. Думав вона буде заперечувати, просити вибачення, говорити що це не те, що я подумав. Але ні. Вона не заперечувала. Вона розповіла мені все як є

“Ми з дружиною прожили разом 7 років. Дітей поки не планували, займалися кар’єрою і багато подорожували.

Коли почалися проблеми в наших з нею стосунках? Багато разів задавався цим питанням, але відповіді знайти не можу.

Чи то у нас і справді все було гладко і без змін, чи то в життєвій рутині я нічого не помітив.

У дружини по роботі бували часті відрядження. Недовгі 1-2 дня. І нічого дивного в них я не бачив. Леся завжди була на зв’язку, вчасно поверталася додому і поводилась як завжди.

Але одного разу мій світ рухнув…

У компанії, де працювала дружина планувався новорічний корпоратив. Леся пішла туди без мене, втім ми завжди ходили на корпоративи порізно.

Але в обіцяний час не повернулася, на дзвінки не відповідала. Я почав хвилюватися, мало що могло трапилося.

Прийшла вона в 6 ранку, “веселенька”. Сказала що після корпоративу поїхала з дівчатами в клуб, попередити забула, а викликів там було не чутно.

Заспокоївшись, що з нею все гаразд збирався йти спати. Дружина пішла в душ. В цей час на її телефон прийшло смс-повідомлення.

Ні, я ніколи не заглядав у Лесин телефон, тому що повністю їй довіряв. Але чомусь саме в цей момент проходив повз і мимоволі глянув на екран. Висвітилося “спасибі за вечір, люба”. У мене земля пішла з-під ніг. Беру її телефон, відкриваю це повідомлення і всю переписку. А там кілька її світлин в чужій квартирі, в чужому ліжку. Зізнання в коханні, і з її боку теж.

Дочекався поки дружина вийде з душу і мовчки поклав перед нею телефон. Думав вона буде заперечувати, просити вибачення, говорити що це не те, що я подумав. Але ні. Вона не заперечувала. Вона розповіла мені все як є. І де познайомилися, і скільки разом. І всі її відрядження виявилися “прикриттям”. В цей час вона була у іншого. Просто не вистачало духу зізнатися мені. Шкода мене їй було.

Ось так в один день, точніше в один ранок, і закінчилася наша з нею історія”.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page