fbpx

Дoдaйте до раціону: прoдукти, якi зроблять ваше волосся здоровим

За відсутності захворювань на стані волосся позначається кількість споживаних білків, мінералів, вітамінів і жирних кислот. Їхній дефіцит сприяє негативним змінам у структурі волосся та шкіри голови, які погіршують стан волосся та роблять його рідшим, пише Радіо Максимум

Тим, хто хоче зробити своє волосся більш здоровим, експерти рекомендують додати до раціону ці продукти.

Горіхи. Вміщені в них жирні кислоти омега-3 і омега-6 стимулюють ріст волосся та перешкоджають випаданню, зміцнюючи волосяні фолікули. Також у горіхах багато вітамінів, – наприклад, вітаміну Е, який захищає від запалень шкіри голови.

Шпинат. Відрізняється високим вмістом фолієвої кислоти, вітамінів А і С – цей комплекс стимулює синтезу колагену, який робить шкіру більш молодою і зміцнює волосся.

Читайте також: ЛЮБОВ ДО БАТЬКА: СЦЕНАРІЙ РОЗВИТКУ ДОЛІ ВАШОЇ ДОЧКИ

Яловичина. Червоне м’ясо заведено лаяти, а між тим воно багате залізом, корисними ненасиченими жирами, білком і кислотами омега-3. Чесно кажучи, кращого поєднання, щоб зробити волосся більш здоровими, знайти просто неможливо.

Яйця. Їх споживання забезпечує організм білком і біотином, який іноді називають “вітаміном краси”, адже він позитивно впливає на стан і ріст волосся, нігтів і шкіри.

Сьомга. Вміщені у ній вітамін D, жирні кислоти омега-3, лінолева кислота покращують показники еластичності волосся, що захищає його від ламкості, а також надають здоровий блиск.

You cannot copy content of this page