fbpx

Донька закінчила економічний виш платно за 11 років (5 на денній формі, 6 років на заочній, 4 рази виключали за прогули і двійки). За все своє життя вона працювала 9 місяців. Зараз три роки не працює і не хоче. Без мого дозволу безцеремонно їсть мої продукти

Я – пенсіонерка, проживаю з 30-річною донькою у великому місті в 2-кімнатній квартирі. Квартира належить на 2/3 доньці на 1/3 мені. Кооперативну квартиру ми з чоловіком купували за спільні гроші, я заробляла нарівні з ним. Коли доньці виповнилося 10 років, його не стало.

Прийшла оформляти спадщину і дізналася, що в квартирі тільки я прописана, а квартира належить тільки йому, і спадкоємці: я – дружина, наша донька і його мати. Бабуся записала свою частину на внучку(мою доньку).

Донька закінчила економічний виш платно за 11 років (5 на денній формі, 6 років на заочній, 4 рази виключали за прогули і двійки). За все своє життя вона працювала 9 місяців. Зараз три роки не працює і не хоче. Без мого дозволу безцеремонно їсть мої продукти. За комунальні послуги я оплачую, точніше намагаюся, але так як мені субсидія не призначається, тому що у мене непрацюючий член сім’ї, то накопичився і продовжує зростати борг.

Що мені робити? Я в розпачі! Можна досидітись, що нашу квартиру продадуть за борги. Мені не вистачає грошей на елементарні речі: зуби, ремонт взуття, покупка сумочки і кравчучки. Квартира потребує капітального ремонту! Коли я працювала, то частково зробила, але…

Донька не п’є, не гуляє, просто сидить в комп’ютері і майже не виходить з дому. Прошу ваших порад – як змусити доньку піти заробляти гроші і взяти на себе відповідальність за матеріальний стан сім’ї?

Автор – Мирослава, 63.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page