fbpx

Допоможіть розсудити ситуацію. Мій чоловік поїхав у відрядження в інше місто на два місяці. В цей час моя подруга запросила мене на свій ювілей: дівич-вечір в караоке(19 вересня). Я обговорила це з чоловіком, він дав добро. І раптом обставини склалися так, що чоловік повернувся теж 19 вересня

Про це він мене попередив за три дні. У підсумку в день народження подруги по дорозі додому чоловік написав мені: «Може ти зі мною побудеш замість карооке?» Я відповіла, що піду ненадовго, що тобі теж уваги вистачить, не хвилюйся, ми ж давно обговорили і відмовлятися уже недоречно, страви замовлені, подруга чекає.

На що почула: «Подруга тобі дорожча, вона у тебе на шальках терезів вище стоїть, мене ти не любиш, навіть не чекаєш. Мене теж кликали на день народження, але я вирішив побути з тобою, так як дуже сумував. Я уявляв, як ми заснемо з переплетеними пальцями, а не буду на тебе чекати один».

А я взагалі рідко ходжу куди-небудь з подругами у вечірній час. Тому я все одно пішла на день народження. Повернулася раніше всіх, в 23-30. Чоловік відкрив двері, розвернувся, не подивившись на мене, і пішов спати.

Вранці довів ситуацію до розлучення, що йому такі стосунки не потрібні, де він всією душею, а мені подруги важливіші. До слова, він дуже недовірливий. Стежить, чи сплю я вдень з дитиною чи в телефоні сиджу, де я буваю і т.д., це все в його стилі. І все вивернути проти себе, це обов’язково.

Своєю поведінкою я ніколи не показувала, що хтось мені дорожче, та й як порівнювати можна такі різні моменти?

Найвеселішим в цій ситуації були слова чоловіка про те, що його розлютило, що я митися пішла після вечірки. Він подумав, що це на зло йому, щоб показати, що я бруд з себе змиваю, типу, накоїла щось.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page