fbpx

Дружина пішла до іншого, одразу після того як я погасив всі її кредити

Ми з моєю дружиною познайомилися в кінці 2013 року, наші відносини розвивалися дуже швидко. Ми познайомилися в соціальних мережах, я відразу закохався в її фотографії, ми постійно спілкувалися протягом довгого часу, а потім все-таки вирішили зустрітися.

Я дізнався про неї більше. Вона була вже була в шлюбі, пішла від чоловіка, бо він її бuв і зраджував. Вона дуже сильно переживала розлучення.

А ось він залишив без всього, так би мовити, відібрав у неї квартиру подаровану батьками, залишивши кредити. А їй доводилося оплачувати їх і працювати при цьому на 3 роботах.

У нас почалися постійні зустрічі, я водив її по кафе і кіно. Я у неї дуже сильно закохався і був просто на сьомому небі від щастя. Через рік ми вже почали жити разом, на нашій орендованій квартирі.

Я зробив їй пропозицію, але гучного весілля вона більше не хотіла, запропонувала просто розписатися.

Через півроку вона зaвaгітнілa, це була довгоочікувана дитина, у нас довго не виходило, і ось нарешті сталося. Я весь цей час дуже багато працював, приймав будь який підробіток для того, щоб тягнути всі кредити, також заробляти нам на власну квартиру. Через 9 місяців у нас народилася дочка.

Минуло ще декілька років, я дуже багато працював, і все ще не міг розплатитися з кредитами. І ось пару місяців назад я почав помічати, що дружина стала якась дивна. Вона стала замикатися в собі, постійно сиділа в телефоні, а як тільки я намагався дізнатися, що вона там робить, починався якийсь скандал і вона говорила, що я їй не довіряю.

Ось кілька днів тому я почав розпитувати у неї що трапилося, чому вона так дивно поводиться. На що вона відповіла, що просто мене розлюбила. Що вона заплуталася в собі, і їй потрібно просто зрозуміти, що робити далі.

Я зібрав всі свої речі і поїхав жити до батьків, а вона стала жити на орендованій квартирі з нашою донькою. Цю квартиру я оплатив ще на рік, так що їй не довелося більше витрачати грошей на оренду.

Я до сих пір не можу повірити, як вона могла себе так повести. Я дуже люблю її і дочку і хочу їх повернути. Але вона мені каже, що хоче подати на розлучення.

Вчора мені написав якийсь незнайомий чоловік в соціальній мережі. І тільки після цього я зрозумів, чому моя дружина вела себе так дивно. Він розповів мені, що у неї ще півроку тому стався новий роман, у них була сильна любов. Причому цей чоловік живе в іншому місті, і зовсім не збирається переїжджати до неї.

Вона їздила до нього кілька разів, коли мені говорила, що їде до батьків. Тепер я зрозумів, чому все так склалося.

Але я все ще не залишаю спроб повернути свою сім’ю. Через неї я втратив усіх своїх друзів і рідних, тому що вона постійно ревнувала мене до них. Я залишився зовсім один.

You cannot copy content of this page