fbpx

Дружина почала всю свою роботу по дому перекладати на мене. Про те, що я заробляю менше, знали всі подруги. Знайомі дружини обговорювали мене: «що це за чоловік, який не може нормально заробити?»

Мені 32 роки, працюю електриком на приватному підприємстві. Так як фахівець я хороший, начальник часто відправляє мене на інші об’єкти. У такі дні я працюю за подвійним тарифом і мене цілком влаштовувала моя посада. Сім років тому, завдяки роботі, я зустрів свою долю. Мене відправили в офіс, де сталося замикання, і потрібно було з’ясувати причину і усунути неполадку. Я довго працював і вже навіть зголодніти встиг. І ось підійшла до мене дівчина і запропонувала чай з печивом. Я не зміг відмовитися.

За обідом ми розговорилися, вона давно тут працювала бухгалтером. І ось закінчивши пити чай, я знову взявся до роботи. Через годину все було готово. Йдучи, я взяв номер телефону дівчини.

Ми почали спілкуватися: спочатку по телефону, після я запросив її прогулятися по місту. Що сказати, дівчиною вона була дуже милою і привабливою, завжди знала, як мене підбадьорити і що сказати.

Через два роки я зробив коханій пропозицію. Навесні ми відгуляли весілля і поїхали відпочивати на море. Це був найкращий час в моєму житті, я був щасливий мати таку дружину. Приїхавши в рідне місто, ми орендували двокімнатну квартиру і почали жити окремо від батьків. Відразу розподілили всі обов’язки, я все ремонтую і роблю важку роботу в будинку, а дружина готує, пере і прибирає в квартирі. Наші стосунки складалися чудово, кожен знав свої обов’язки, і непорозумінь не було. Зрідка могли тільки тон підвищити один на одного, але не більше.

Так пролетіли три щасливих роки спільного життя, поки її не підвищили на посаді, і вона почала отримувати більше за мене. Спочатку це просто були вирази: «тепер я чоловік в цьому будинку, а ти йди готувати». Мені такі жарти не дуже подобалися, але уваги на них я намагався не звертати.

Через деякий час жарти перетворилися в докори. Дружина приходила пізніше від мене і говорила, що важко працює, втомлюється а я навіть прибрати в квартирі не можу. І так кожен день: «я більше заробляю, значить, більше втомлююся». Загалом, вона почала всі свої справи перекладати на мене. Про те, що у мене зарплатня менша, знали всі подруги. Знайомі дружини обговорювали мене: «що це за чоловік, який не може нормальну ЗП принести?». При цьому я мав непогано і ніколи не просив у дружини грошей.

Самооцінка дружини піднялася до небес, вона вважала себе головною в сім’ї, але ніколи навіть не замислювалася про те, як себе почуваю я. Дружина постійно топче моє чоловіче самолюбство, навіть перед моїми друзями. Я більше цього не можу терпіти, ходжу постійно напружений і роздратований. Я не знаю, де поділася та любляча турботлива жінка, якою вона була раніше. Хочу повернути колишні стосунки. Чи це можливо?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page