fbpx

Дружина повернулася, щоб помиритися, а я закохався вже в іншу жінку

Як тільки я побачив Катю вперше, то усвідомив, що це та дівчина, яку я повинен підкорити. Мені друзі говорили, що її тато дуже строгий чоловік, а його доня для нього все. І дуже складно буде знайти підхід до нього, та й Катя досить примхлива дівчина. Однак я не звертав на це уваги. Як можна було до цього прислухатися, коли так тягнуло до цих прекрасних очей.

Дівчина по правді кажучи була справжньою принцесою. Я прийняв деякі правила гри, заведені в сім’ї Каті. Навіть і мови не заводили про те, щоб Катя взяла на себе домашні обов’язки. Батько дівчини найняв для неї помічницю у домашніх справах. Тому, коли я планував спільне життя з Катею, така працівниця по дому розглядалася, як щось таке, що не потребує обговорення. Якщо ж ні, то варто було шукати дівчину для життя простішу, як говорив мій тесть.

Багато речей для моєї дружини були звичними, і вона й не думала від них відмовлятися. Зачіски, макіяж, салони краси… Обов’язково спортзал і здорова їжа. Я нічого поганого в цьому не бачив. Виглядала Катюша чудово. Навіть коли вона подарувала мені красуню донечку, то була в чудовій формі.

Ось тільки я не завжди міг відповідати запитам. Так, у мене своє житло, своя справа. Ось тільки я сподівався, що цього буде вистачати для хорошого життя. Як виявилося – не вистачало. Тому я працював в три рази більше. Спочатку я приймав це. Можливо, молодість брала своє. Вставав рано-вранці, працював до пізнього вечора, а після цього ще вистачало сили ходити зі своєю королевою в ресторан. Їй же нудно було. Коли з’явилася наша доня, то знаходив час для того, щоб возити моїх дівчаток в поліклініку і всілякі школи раннього розвитку. Далі з’явилися різні гуртки.

Сам по собі я не конфліктна людина. Хоча у нас часто виникали розбіжності в сім’ї. Наприклад, дружина вирішила, що нам неодмінно потрібно полетіти відпочивати, завтра, оскільки натрапила на гарну пропозицію. І мої аргументи, що завтра у мене дуже важлива зустріч, результати якої визначить наш майбутній дохід, були сприйняті як щось неприпустиме і небажання провести час зі своєю сім’єю.

Дружина могла демонстративно вийти з кімнати, а потім скаржилася своїй матері на мене. Після цього батько Катюші телефонував мені і розповідав, як повинен поводитись зразковий сім’янин. Тому я намагався вирішувати будь-які розбіжності з самого початку. Я йшов на компроміси, тільки б моя кохана разом з донечкою завжди були зі мною.

Ось тільки втома і розчарування брали своє. Спочатку мені здавалося, що кохання такої королеви – це найбільший дар життя, що більше нічого не потрібно. А далі я зрозумів, що це далеко не подарунок долі.

Діти є відображенням своїх батьків. І те, що я насилу приймав у дружині, почав помічати у своїй принцесі. Моя маленька доця говорила деякі речі, які відверто хвилювали мене: «Навіщо мені говорити будь ласка, якщо я принцеса? Мама ж не говорить цього», « Чому я повинна до тебе підходити, тату, я зайнята!». Я намагався обговорювати ці моменти з дружиною, проте вона мене не розуміла. Ось тільки обурення наростало всередині.

Чергова суперечка розпочалося на порожньому місці. З самого ранку мені було недобре, тому хотілося повернутися додому і просто відпочити. Про це і сказав дружині. Однак після повернення додому я виявив на кухні її подружок. Гаразд, буває. Я пішов і ліг в спальні. Почав засинати. Через деякий час дружина зайшла в кімнату і запитала, чому я не звертаю на них уваги. Тоді я вже не зміг себе стримати: відповів, що вона могла б не підвищувати голосу, раз помітила, що я відпочиваю, знаючи той факт, що у мене погане самопочуття. На що дружина почала говорити мені, щоб я так зі своїми бабами розмовляв, а вона не потерпить такого ставлення. Доньку вдягнула, подруги зібралися, а далі дружина грюкнула дверима, все як завжди.

Через кілька хвилин я вже дорікав собі, що не зміг стриматися. На дзвінки дружина не відповідала, я вирішив наздогнати її і попросити вибачення. Пам’ятається, як вилетів з під’їзду, а далі – темрява.

Прийшов до себе я вже в стаціонарі. Як з’ясувалося пізніше, коли я вилетів з під’їзду, авто сусіда втратило керування… Нічого серйозного. Однак, коли почали мене обстежувати, то виявили серйозні проблеми, які і стали причиною ранкового нездужання.

Вела мою історію приваблива дівчина – Марія Сергіївна. Вона обурювалася, що я нехтую своїм здоров’ям. Дівчина дбала про мене. У неї були прекрасні очі, таки теплі. Через кілька днів, моє минуле життя здавалася просто дивним сном. Ми говорили з Машею годинами безперервно. Тому розуміли один одного набагато краще.

Моя дружина з’явилася через шість днів. Як завжди, вона очікувала від мене вибачень. Далі повернулася в нашу квартиру, і не побачивши мене, знову образилася. Тільки моя відсутність на роботі змусила задуматися, що зі мною могло щось трапитися. Коли дізналася, що сталося, то вперше першою пішла на контакт. Ось тільки я вже усвідомлював, що не бажаю цього.

Ось так, дружина повернулася, щоб помиритися, а я закохався вже в іншу жінку. Я не знаю, як повідомити їй про це. Я більш ніж упевнений, що затаївши образу на мене, Катя не дозволить бачитися з моєю маленькою. Однак повертатися туди, де мою відсутність ніхто не помічає, немає бажання.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page