fbpx

Дружина сказала, що хоче найняти няню для нашої малої. Я був вкрай здивований навіщо, адже я сиджу вдома? А кохана пояснила, що втомилася утримувати мене і сім’ю. Що не хоче жити з людиною, яка опустила руки і поставив на собі хрест

Ми з дружиною познайомилися десять років тому. Поки зустрічалися, все було чудово. Потім одружилися, і почався побут. Першою на світ з’явилася наша донька Аліса, а через чотири роки дружина подарувала і Марічку. Я працював і добре заробляв, але коли настала криза, все різко змінилося. Я працював водієм на своїй вантажній машині, але замовлення впали, і довелося продати автомобіль. Заробляти на життя почала дружина, а я сидів удома.

Мені довелося виховувати наших дівчаток, я водив їх по різних гуртках. Все було непогано, але я почувався непотрібним. Я пробував влаштуватися працювати в таксі і навіть на швидку допомогу, але ніде так і не зміг зачепитися. У мене було два варіанти або ризикнути і змінити сферу діяльності, або продовжувати шукати за своїм профілем роботу. Я шкодую, що злякався і не наважився на кардинальні зміни.

Йшов час, і на роботу я вже не поспішав. Мені здавалося, що в сорок років я нікому вже не потрібен. І тут дружина сказала, що хоче найняти няню для нашої малої. Я був вкрай здивований навіщо, адже я сиджу вдома? А кохана пояснила, що втомилася утримувати мене і сім’ю. Що не хоче жити з людиною, яка опустила руки і поставив на собі хрест. Вона сказала, що подасть на розлучення.

Я зібрав свої речі і пішов… в гараж. Було боляче і прикро, але я змушений був це зробити. Так я позбувся сім’ї, роботи і самоповаги. Спочатку весь час думав, як виправити ситуацію. А коли сусід по гаражу запитав, що я цілими днями роблю тут, я обманув. Мені було соромно зізнатися, що живу тут, тому я сказав, що хочу відкрити автомобільну майстерню. І якраз міркую, як реалізувати свою мрію. Чоловік пішов, а я задумався над своєю версією для сусіда. А чому б і ні? Ремонтувати автомобілі я вмію, скільки років в дорозі лагодив сам свій автомобіль. І ось машина за машиною і я став непогано заробляти. Поступово справа пішла в гору: майстер я непоганий, клієнти пішли. Спрацювало сарафанне радіо.

І ось через пів року я міцно стою на ногах, орендую квартиру і займаюся улюбленою справою. Але мені страшенно не вистачає моєї сім’ї. Знаю, що колишня дружина зараз одна, запитав у дочок. Я досі кохаю її і не бажаю поруч бачити нікого іншого. Я зробив помилку, що перестав боротися, що опустив руки. Я прекрасно її розумію. Я усвідомив, що вона правильно зробила, що кинула мене, інакше я так би і сидів у неї на шиї. Тільки відмотати час назад неможливо. Я кохаю дружину і хочу її повернути.

Як це зробити? Що робити, щоб моя дружина побачила, що я змінився і хочу бути з нею?

Анатолій.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page