fbpx

Дружина забороняє мені спілкуватися з батьками. Квадратні метри виросли глухою стіною між рідними людьми.

Часом ми вибираємо собі пару, яка згодом виявляється не тією людиною, яку хотіли б бачити поряд наші батьки. Так сталося і зі мною. Як і будь-яка молода сім’я, ми хотіли жити окремо від батьків, але не все вийшло так, як ми планували. Тому до і після весілля ми жили з ними в одному домі, який був побудований мною і батьком.

Напруга між моєю дружиною і матір’ю зростала у геометричній прогресії і з неймовірною швидкістю. Матір вже відкрито вимагала нашого розлучення. Відверто кажучи, я сподівався, що після появи онука відносини налагодяться … Проте, коли нашому маляті виповнилося чотири місяці, моя дорога матуся сказала прямо у обличчя, щоб я покинув дружину. Її слова дуже зачепили мене. Дві найближчі для мене людини ворогували всупереч всім аргументам.

Чомусь раніше я завжди був упевнений, що батьки підтримають мій вибір, тим більше зараз, коли у нас з’явився чудовий син, але нічого не змінювалося на краще.

Далі все закрутилося як торнадо, змітаючи залишки хороших відносин. Мама почала ігнорувати мене, закривалася в кімнаті. А потім сталося те, від чого я досі в шоці – матір почала звинувачувати мене і мою дружину у привласненні її речей, причому найпростіших – годинник, ланцюжок, столовий набір. Моє терпіння луснуло, і ми зважилися переїхати у орендовану квартиру.

У батьків на той період пустувало дві квартири, проте ні в одну з них нас не запросили. Більше того, батьки потім здавали їх  в оренду абсолютно чужим людям. В цей же час ціни на оренду житла різко підскочили, грошей нам постійно не вистачало. В один прекрасний день мені раптом зателефонував батько і запропонував переїхати в одну з квартир. Ще під час розмови я відчув підступ, і не дарма. Рідні люди, батьки виставили нам чималий рахунок за оренду квартири, в якій я був прописаний з самого народження! Півроку ми прожили в квартирі на їх умовах, а потім і зовсім переїхали в рідне місто дружини.

Після переїзду мені доводилося витрачати на дорогу по 4 години туди – назад. Я не звільнився зі старої роботи, тому час спілкування з сім’єю відчутно скоротилася через мою постійну відсутність. Розмови про моїх батьків тепер зовсім зійшли нанівець, дружина була категорично проти спілкування з ними.

Заголовок, головне фото, текстові зміни – Intermarium.news.

Якось раз вона навіть серйозно пригрозила мені розлученням, якщо я поїду їх відвідати. Вона досі пам’ятає грубість мого батька у відповідь на її справедливу критику (це сталося якраз в той час, коли ми жили в їхній квартирі), і суперечка з моєю сестрою під час поїздки на дачу.

Насправді, я розумію її, таке дуже складно пробачити, але я дуже хочу, щоб в один прекрасний день наші стосунки з ними поліпшилися.

З батьком ми бачимося тепер не частіше ніж двічі на рік, коли він приїжджає, щоб передати подарунки онукові до дня народження і Нового року, а з мамою зовсім перестали спілкуватися. Дуже боляче було чути від батьків, що ми завжди заважали їм жити. Я не знаю, як повернеться життя, але я дуже боюся, що коли батьків не стане ми так і залишимося в сварці.

Ось так квадратні метри виросли глухою стіною між рідними людьми.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news суворо заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Intermarium.news.

Автор – Каріна Добровольська

Фото – ілюстративне(pixabay.com).

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page