fbpx

Друзі та знайомі навперебій твердять про байдужість коханої до мене. Кажуть, що вона лише дозволяє себе любити. Але мене це не хвилює. Так жодна жінка не встоїть перед чоловіком, який її обожнює! Мине небагато часу, і вона покохає мене.

У свої 45 років я маю достаток і успішну справу. Але досяг я цього, ціною особистого життя. Після університету відразу почав працювати на кількох роботах. Набуваючи досвіду, підшукував для себе своє покликання, яке приносило б мені радість і прибуток. У 30 років я став власником маленької, але дуже перспективної компанії. Через 10 років відсвяткував її ювілей і розширення. Тепер мій штат співробітників складає близько 150 працівників. Люди забезпечені роботою і хорошим заробітком. Все чудово. Але…

Два місяці тому до мене на роботу прийшла влаштовуватися молода дівчина. Вона тільки закінчила навчання в університеті і досвіду, звичайно, не мала. Але вона мене просто заворожила. Її пронизливий погляд заполонив мене. У ньому було присутнє все: і недосвідченість, і сміливість. Я такого ще не зустрічав у своєму житті. Мені було все одно, що як співробітник вона ніяка. Я теж починав так. І велике спасибі тим роботодавцям, які дали мені тоді шанс.

Дівчина відразу приступила до виконання своїх обов’язків. Вірніше до їх вивчення і навчання. Але, все буває в перший раз. Я не знаходив собі місця. Знаючи, що вона тут поруч, мені хотілося бачити її постійно. Але вона проявляла холодність. Мені довелося докласти чимало зусиль, щоб домогтися прихильності снігової королеви. Але я це зробив.

Тепер ми разом. Я просто не впізнаю сам себе. У мене виросли крила за спиною. Я хочу досягати все більшого і більшого для неї. Моя кохана не повинна ні в чому собі відмовляти. Схоже, що я просто влип.

Друзі та знайомі навперебій твердять про байдужість коханої до мене. Кажуть, що вона лише дозволяє себе любити. Але мене це не хвилює. Так жодна жінка не встоїть перед чоловіком, який її обожнює! Мине небагато часу, і вона покохає мене. Я всякими засобами буду добиватися цього.

Нещодавно я став свідком її “солоденьких слів” з молодим хлопцем – співробітником сусіднього офісу. Я б все віддав, щоб вона так само дивилася на мене. Ну чим я не такий? Чому до мене вона не відчуває такого?

Я зробив вигляд, що не бачив їх. Але, коли кохана увійшла до мене, її погляд був звичайним. Погляд, який адресований для мене. Холодний і розважливий. Схоже, що мені немає місця в її серці.

Ця думка пече мене зсередини. Вона не дає мені спокою. Я став дуже ревно ставитися до коханої. Запропонував швидше розписатися, щоб вона стала моєю на законних підставах. Подарував каблучку з діамантом. І знову в її очах було захоплення, але не мною. Як же це складно усвідомлювати, що дівчина з тобою через гроші. Але відступитися я не можу. Не можу і не буду. Я більше не зустріну жінку, яка буде викликати у мене такі емоції. Я просто люблю її. Я дуже її кохаю.

Хтось скаже, що я не маю рації. А чи кожен з вас може стверджувати, що не шкодує про свій відступ від кохання? Адже багато здаються, так і не домігшись прихильності коханих. Але ж і Ви не знаєте, чи шкодують вони через свою упертість?

І нехай зараз моя кохана зі мною через гроші, але я впевнений в своїх силах. Ніхто інший не буде її кохати, так як я. Ніхто не дасть їй тієї ніжності і любові, які дам я. Тільки ось як мені зробити, щоб вона відповіла мені взаємністю? Ніяк не збагну…

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page