fbpx

— Думаєте, без вас не проживемо? – промовив він сумно, – Здається, діточки, ви на шию нам сіли і ноги звісили. Маєте вибір: або змінюєте своє ставлення, або забуваєте дорогу до нашого порогу

— Думаєте, без вас не проживемо? – промовив він сумно, – Здається, діточки, ви на шию нам сіли і ноги звісили. Маєте вибір: або змінюєте своє ставлення, або забуваєте дорогу до нашого порогу.

Знаєте, всі говорять, що діти – квіти життя, за ними потрібно стежити і робити для них все. В цілому я згодна, але тільки в тому випадку, коли ті не нахабніють. Мені з моїм партнером вже далеко за 40, а дітям за 20, але ці цифри аж ніяк не впливають на поведінку наших нащадків. Я ніколи не могла б і подумати про те, що нам з ним будуть заважати бути разом діти від перших шлюбів.

Ми давали їм все і є хорошими батьками. Проблема лише в тому, що вони не вважають нас гарною парою. Розумію, дітям завжди буде здаватися, що один з батьків зраджує іншого, коли йде до зовсім незнайомій для них людині. В цілому їх можна зрозуміти, але ж нашим не по два роки. Я не забирала майбутнього чоловіка з родини, як і він мене. Ми жили одинаками досить довго, але для наших дітей це нічого не означає.

Його і мої діти ніби змовились. З обох боків пішов такий потік негативу, що ми, чесно кажучи, ледь витримали. Але мій обранець виявився досить мудрою людиною. Ми сіли і просто поговорили. Визначили для себе, що ж у нашому житті на даному етапі головне. І зрозуміли для себе, що наші стосунки і є тією соломинкою, за яку тримаємось обоє і не хочемо втратити.

Дітей поставили перед фактом, або сприймаєте наш шлюб і приймаєте другу половинку, або спілкування з цієї миті припиняється. Сумно, але діти обрали другий варіант.

Ні, я не відмовилась від доньки і сина, я прийду на допомогу у скруті, але… Я теж жінка і хочу щастя. Я не паличка виручалочка “Посидь з дитиною, дай грошей, приготуй щось і принеси бо я не встигла”. Тієї ж думки і мій чоловік. Не знаю, чим і коли це скінчиться, але зараз є, як є.

Сумно, що разом із дітьми від нас відреклись і частина друзів, в очах яких ми зрадили своїх дітей.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

You cannot copy content of this page