fbpx

Дуже сильна притча про те, як у багатого брата була злиденна сестра … Вчить любові, співчуття і взаємодопомоги!

Сьогодні ви можете познайомитися з цікавою історією і зробити свої висновки.

В одному селищі жила бідна, але дуже працьовита дівчина. Вона багато працювала в городі, продавала овочі і ледве зводила кінці з кінцями. Її багатий брат жив у місті, мав великий будинок і ніколи не запрошував сестру в гості.

Добра дівчина не ображалася і не пред’являла претензій. При кожному зручному випадку вона передавала гостинці своїм міським родичам і молилася про їхнє здоров’я. завдяки ретельності їй вдалося завести господарство, поступово відбудувати будинок і почати власну справу.

Минув час, і доля зіграла злий жарт з її братом – низка невдач в бізнесі привела його до банкрутства. Дружина пішла, син познайомився з нaркoтикaми, а житло відібрали за борги.

Позбувшись усього брат згадав про свою сільську сестру. Яке ж було його здивування, коли замість похилої халупи він побачив добротний будинок, у дворі якого стояла шикарна машина. Сестра моментально уставила стіл делікатесами і різними наїдками.

Племінники, що закінчують престижні ВНЗ, навперебій доглядали за дядечком.

Згорaючи від сорому, чоловік почав просити вибачення. Але сестра і не ображалася зовсім, а просто запропонувала розділити з нею дах над головою і разом розвивати сімейну справу.

Мораль цієї притчі проста і зрозуміла: цінуй землю що тебе народила і ніколи не забувай про родинні зв’язки. І мудрістю поділися з усіма – показуй пост своїм друзям!

You cannot copy content of this page