fbpx

Два дні тому вирішила я подивитися чоловікових друзів на сторінці. Абсолютно випадково побачила я знову цю дівчину в друзях і дай думаю загляну, як склалося життя у людини. І ось через п’ять фотографій я бачу її на фото, що зроблено у ванні в нашій квартирі!

Як реагувати не знаю, скажу відразу. Ситуація спірна, чи говорити чоловікові про свої здогадки ще не розумію.

Все почалося ще три місяці тому. Чоловік ніколи не сидів в соціальних мережах, а ось вирішив і чомусь зареєструвався в Фейсбуці. Відразу когось додав в друзі. Я цих людей не знаю, так як познайомилися тільки після університету, вже коли працювали в одній фірмі. Так ось, через кілька днів після реєстрації домовився він погуляти нібито зі своїми шкільними друзями. Не знаю, як вони всі зібралися в Києві, хоча він родом із Херсона. Ну ладно, сказав, що підуть трохи погуляти, буде приблизно вісім людей. Прийшов в той день не сильно пізно, близько першої години ночі, випивкою не пахло.

Через кілька днів новоявлений друг відзначив його на фотографії, де було троє чоловіків і одна дівчина. Я відразу запитала – хто це. Він відповів, що колишня однокласниця, вона пішла з їх класу після дев’ятого класу. Більше нічого не розповідав, сказав, що зовсім її не пам’ятає. Ну нехай, я цю ситуацію відпустила, навіть зовсім не замислювалася. Так, втім, і думати тут нема над чим – просто звичайна зустріч однокласників, нічого надприродного.

І ось два дні тому вирішила я подивитися його друзів на сторінці. Друзів у нього небагато, я їх усіх знаю, ну за винятком тих, що зі школи. Абсолютно випадково побачила я знову цю дівчину в друзях і дай думаю загляну, як склалося життя у людини. Її складно не помітити – яскрава брюнетка, волосся довге, напевно навіть нарощене. Але не в цьому справа. Заходжу я до неї на сторінку, всі фото, скажу прямо, не такого штибу, як личить пересічній дівчині. Мені відразу вона не сподобалася, але гортаю далі. І ось через п’ять фотографій я бачу її на фото, що зроблено у ванні в нашій квартирі! Це було щось значно більше, аніж просто здивування. Спочатку заперечення, сум’яття, потім я пішла в ванну подивитися, може це у мене вже щось з головою. Але ні, все правильно, навіть висить мій улюблений рожевий рушник на тому ж місці, де я його зазвичай вішаю. Мене трясло приблизно години чотири, чоловік якраз був в цей час в гостях у батьків, тому нічого не бачив.

Потім я трохи прийшла до тями і почала думати, що ж це може означати. Чоловік, звичайно, раніше любив випити і часто гуляв, але ось уже рік як одружені і ніяких приводів для ревнощів не давав. Коли це все могло статися я абсолютно не розумію. Я часто бувають удома, зміни у мене вечірні, а фото ніби як зроблено вдень. Але бували, звичайно, випадки, коли я йшла з дому вдень, а він залишався сам.

Що робити абсолютно не розумію. Запитати у чоловіка прямо не можу, так як була домовленість після певного інциденту, щоб я менше лізла в його особисте життя. Але залишити все просто так не можу, це цілком може бути і невірністю. Підкажіть, що робити в такій ситуації?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page